Iz SDA se obrušili na Okerića i NiP: "Bahati ste i štetni"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

SDA vas nemogu nadmašiti da 50godina vladaju .

Hahahaha

Oni za nekog kažu da je bahat. Bezobrazluk - level beskonačno

Ja i

Nema para za sda teroriste,to vas boli,sljam i otpad ljudski.

071

E sada sam se već i slatko nasmijao :). Od jutros baljezgate, a ovamo drama sa vakcinama, drama sa respiratorima, odmotava se klupko oko Dženana Memića.....I to je samo danas. I da vam pomognem, jer teško da vam mogu pomoći psihijatri koji su uradili lažno vještačenje za Alisu Mutap: https://hr.wikipedia.org/wiki/Psihoza. Da vam skratim muku sa čitanjem: "Psihoza je psihički poremećaj kod kojeg je prvotni simptom otuđenje pacijenta od realnosti. Ogledaju se u poremećenom kontaktu ili čak prekidu kontakta sa stvarnošću, dubokim poremećajima opažanja, emocija, mišljenja i ponašanja. Psihotičnoj osobi često nedostaje uvid u vlastitu bolest, pa zbog toga bolesnik vjeruje da nije on bitno poremećen, već njegova okolina." Mada ja i dalje mislim da ste samo beskrajno bezobrazni i pokvareni.

Kan

Pa vi iz SDA niste riješili ni stare a rješavate stambena pitanja bogatih mladih. Širom BIH još postoje kolektivni smještaji i nakon toliko godina od rata. Niste riješili nezaposlene, penzionere , privrednike, borcima oteli ratni staž, smanjili vrijednost boda a svi se kunete u narod (ne i pravdu). Nočas sam na FTV gledao (kao što je govorio drug Duraković ) ,,junošu'' koji se toliko nepristojno ponaša prema drugima da od njega niko rijeći nije mogao dobiti. Ne branim ni ostale stranke ni četvorku ni šestorku. Svi ste u pet deka . Teško nama sa svima vama.

JA1

Trebali su se ugledati na vas pa potrositi deset i po miliona, onda bi valjali

jung

Ja, i...

Veteran64

RADIO SARAJEVO!!!! ZASTO PRENOSITE BILO STA OD sda???????????? CIME SU ZASLUZILI OVOLIKI PROSTOR ???

Sdamafija

Sda za nekog kaze da je bahat pa nema bahatiji od vas i veci kriminalaca i lopova nego kod vas u sda ojadili ste drzavu i narod svojom politikom a ovaj vodza klana sda je stranku stavio ispred drzave stiti te ubice.

/ Najnovije