Iz SDA komentirali 'svesrpski sabor': Usvojena deklaracija je direktan atak na Bosnu i Hercegovinu!

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Jutros sam ga obalio partneru pa smo se još nekih pola sata igrali doktora u krevetu. Onda mi je on napravio doručak i sada idemo u šetnju. Pozdrav za svu raju koja voli da ga primi

xxx

i tvoji sda sabori su islamisticko-talibanske orgije, udar na zdrav razum ljudi, pleme ti hebem lopovsko, krepi vise ko onaj tvoj pogani babao da te narod ne gleda

Apotekar

Zna li se kada ce travarka Sebija u Vojkovice?

Samo ...

... bez vas otrovi, lako cemo sa svima.

***

***

Haha

Muslimani u transu srpskog sabora. Ala ih trese! Ko elektrika!

Ti mrš

Mrš i mrš.

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA!!!

zimomor

vidi mu samo one izdužene nosine... od petljanja i laganja sve mu duži nos, a kažu i od pretjeranog konzuiranja hurmi i boze?!

Unitaristi kmece: ¨svesrpski¨

Svesrbi ih *****djaju u *****h koliko god mogu fizicki izdrzat.

More

Ovo je kraj pocetka odvajanja Srpske. Nastaje Srbija u prirodnim granicama

Kad ce opet sabor muslim.bratstva u sarajevu bake?

Bosnjama je svako onaj ko se ne odrice srpstva velikosrbin. I vuk karadzic, dositej obradovic, sima milutinovic sarajlija, njegos, ivo andric, kao i svi drugi koji su pokusali izvrsiti reforme i uhvatiti korak za evropom nakon 500g.turskog ropstva. Njima to ne odgovara, jer su mislili da ce turci ovde biti vjecno i da ce se zauvijek izivljavati na srbima, kao ovaj islamizirani srbin bakir zivkovic. To je citava bosnjacka politika: biti protiv svega sto srbi rade.

Odrices li se islam.deklaracije svog oca bakire?

Kad ce opet sabor muslimanskog bratstva u sarajevu bakire, koje je na listi svjetskih teroristickih organizacija? Odrices li se islamske deklaracije svog oca bakire, koja je protiv drugih naroda i sekularne drzave? Onda se ni srbi ne odricu memoranduma sanu, koji je djecija igra za vase islamisticke planove palestinizacije bih.

Focak

Odveli su nas u jednu sobu gdje nas je čekao Alija Izetbegović, predsjednik Predsjedništva BiH. Kako ste, dragi moji Srebreničani. Dobro smo predsjedniče, odgovorili smo mu. Nudi mi Clinton da *****ci uđu u Srebrenicu i pokolju 5.000 ljudi, a onda će oni bombardirati srpske položaje u cijeloj BiH, posvjedočio je Meholjić šta im je kazao Izetbegović. Kazao je kako su ga upitali: -Je li on lud. Ostatak svjedočenja Hakije Meholjića, te Muhameda Filipovića i Sefera Halilovića o tome kako je Izetbegović dogovarao razmjenu teritorija sa Srbima uz saglasnost Islamske zajednice i Cerića.

difo

Jutros sam ga obalio partneru pa smo se još nekih pola sata igrali doktora u krevetu. Onda mi je on napravio doručak i sada idemo u šetnju. Pozdrav za svu raju koja voli da ga primi ka Ne pijem dok Paja vozi A jel ' ti ga cuclao poslije ***e ? pitam iz radoznalosti ?

ja, bake sam poslo po pizdvizdiću pismo,

pitam svesrpski sabor trebal ovde u mahali šta da se opet veleizjnički obavi? ja, od smedereva živković sam uvijek horan da pomognem svom starom rodu, alije mi i alaham!

Munire se obogatile

Sda ta ljigava trolicna kalifatsko pljackasko kartelska organizacija itd..I Dan danas nosa kosti onih koje su prodali ...dno dna

AVA

VELIKA GOMILA PRAVOSLAVACA ISPRANOG MOZGA I SELJACINE KOMENTIRA I SAMO PISU UVREDE I GLUPOSTIII! OVAJ SABOR SE TREBAO ORGANIZIRATI NA GRMECU PA SU MOGLI IMATI BORBU BIKOVA I PJEVALA BI IM NIHADA KAPETANOVIC. OVAKO JE TO IGROKAZ VELIKIH GUBITNIKA I KRIMINALACA vucica i didika za hordom bandita i patrijarhom koji je sve drugo a ne vjernik!

Nema vecih papaka i seljaka od krezavih sda bosnja

>>VELIKA GOMILA PRAVOSLAVACA ISPRANOG MOZGA I SELJACINE KOMENTIRA I SAMO PISU UVREDE I GLUPOSTIII! OVAJ SABOR SE TREBAO ORGANIZIRATI NA GRMECU PA SU MOGLI IMATI BORBU BIKOVA I PJEVALA BI IM NIHADA KAPETANOVIC. OVAKO JE TO IGROKAZ VELIKIH GUBITNIKA I KRIMINALACA vucica i didika za hordom bandita i patrijarhom koji je sve drugo a ne vjernik! ka AVA<< Mislis kao sto ste vi organizovali koridu i seljakluk jucer na zuci, koju niste odbranili nego vam je milosevic poklonio u dejtonu kao i pola sarajeva?

Dao Bog

Ovo je kraj pocetka odvajanja Srpske. Nastaje Srbija u prirodnim granicama ka More

Balkanski expert

Zasto se pridaje tolika paznja saboru,Bosnjaci nisu nikad bili vojno i ekonomski jaci u povijesti ovog naroda.Za razliku id srbskog naroda koji je najveca bijeda u evropi,zive na čvarcima,parizeru i rakiji brlji.Kad god loše zive prizivaju ratove i kreču u pohode i pljačke na druge narode.

Nisu

***

/ Najnovije