Benjamina, Martina i Aida uputile simboličnu poruku iz Praga

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kave cirkusanti kokoske bruka i sramota i za grad i drzavu

Habuhabuhabu

Neka naše fine (ženske) arhitekture. Projektovale, odradile i ovjekovječile. Bravo!

JA1

Kave cirkusanti kokoske bruka i sramota i za grad i drzavu ka Koel jesu li one kokoske zato sto nisu podigle tuzbu protiv srbije?

Guest

Koji ste vi ublehasi i neznalice. nabolje bi vas bilo poslati u Prag da sibicarite

Hugolina

Kave cirkusanti kokoske bruka i sramota i za grad i drzavu ka Koel Ti si covjece bolesni paranoidni sizofrenik. Sta ti je ba pa lajes na sve zivo. Zavidan, pakostan, bolesno ljubomoran na svakoga, zar mislis da je zanimljivo tvoje komentiranje. Znam, nije lako, vrijeme lose, zima - vrucina, ali uzmi terapiju, bice ti lakse.

Koelitis Vulgaris, DeFektni SDA bot, baustelac

padni sa skele, skrati muke svima

moke

Vako je trebalo da bude od pocetka drzavnosti. Okrenuti ka Evropi, druzenje sa Cesima, Poljacima, Njemcima. Vala je gradonacelnica pun pogodak.

MrziteljPDA

Dnevna doza priča o zrikavoj gradonačelnici

Najvažnije

Nek su se cure dobro izgotivile u Pragu, na državni račun!

/ Najnovije