Iz PDA objavili snimak i tvrde: Aktivista SDA je napao našeg člana!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Sda demokratija na djelu, nista novo. Kako kaze onaj, ja sam rodjen u SDA.

Hbam

Izprovocirao čovjeka bez razloga pa ga snimao. Dobro je prošao ako ga ovaj Susa ne tuži, a i vi sa portala svasta objavljujete. Nemam ništa ni sa jednima ni drugima .

Ranos

Sda demokratija na djelu, nista novo. Kako kaze onaj, ja sam rodjen u SDA. ka Ja1 ti si rođen u trojci . Kakva je žurka bila mogao si i lajati.

Haha

ti si rođen u trojci . Kakva je žurka bila mogao si i lajati. ka Ranos SUDIŠ PO SEBI PSETO!!!

Sta ocekivati ...

... od pecinskog covjeka?! Pa cuj ga samo! Od te odvratne sorte neces dobro docekati.

/ Najnovije