Iz Naše stranke odgovorili Komšiću: Specifično je netačna tvrdnja...

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koga briga

Za tvoje misljenje buljasu?

MrziteljPDA

Kada vidim ovog ćelavog levata Arnauta nemam tri dana napretka! Ne mogu da zamislim čovjeka koji može za njega glasati

Kameleon sa pedigreom,PRELETAČ

Otac Boriša bio je šef Odsjeka za vizno-pasoške poslove u Ministarstvu spoljnih poslova BiH, a zatim i ambasador u Srbiji. Majka Mirsada radila je kao prvi sekretar u Ambasadi BiH u SAD. Stric Srđan bio je sekretar u Predsjedništvu BiH, šef kabineta ministra civilnih poslova BiH, te zamjenik ministra pravde BiH. Konačno, tu je i Srđanova kćerka Sonja, koja je dogurala „samo“ do pozicije stručnog savjetnika Ustavno-pravne komisije Doma naroda Parlamenta BiH.

Martić

Bošnje otvoreno govore i rade kako treba " svoga" Hrvata instalirati u Dom naroda. Izborna komisija šuti.

Martić

Bošnje otvoreno govore i rade kako treba " svoga" Hrvata instalirati u Dom naroda. Izborna komisija šuti.

dP

Raspustite dom naroda i šta onda ? Pravite mali Bošnjakistan na suženom prostoru ili započinjete rat sa neizvjesnim ishodom za sve ? Fakat ste stranka slijepih i glupih.

Rat

Samo rat

Nikolica s prikolicom

Sve gori od gorega. Ima li tu iko normalan, to se ja pitam? Čuli, bokte, da ukine Dom naroda, kao da mu je babin...:))... Možeš ukiniti samo svoj dio, tako što nećete dolaziti na sastanke. Uostalom, što drugo radi Dodik? ..:))...Iskreno, meni vaša situacija izgleda kao da je jedino moguća konsttucija BiH s 3 federalne jedinice. Slično kao Belgija. Šta fali Belgiji? Mislite da Belgija nije građanska? Naravno da je. Ili Švicarska, na primjer? Kako ste dozvolili da vas farba jedan Komšić ili Bakir, na primjer? Nema ništa od"građanske" koju vam ova dvojica ubleha obećava. Da je bila moguća nikad rata ne bi doživjeli. Mrzite se i dalje, što se mene tiče. Ovo vam kažem dobronamjerno, a i usput.mi je.

NB

Malo je previše: može tri neje federalne + Brčko + Babo i ko zna ko još. A ne može u komadu. Preofirni ste! Ispraznit će se uskoro kakogod! Privatiziralo je trojno bratstvo sve! Sve na bubanj otišlo! >>Sve gori od gorega. Ima li tu iko normalan, to se ja pitam? Čuli, bokte, da ukine Dom naroda, kao da mu je babin...:))... Možeš ukiniti samo svoj dio, tako što nećete dolaziti na sastanke. Uostalom, što drugo radi Dodik? ..:))...Iskreno, meni vaša situacija izgleda kao da je jedino moguća konsttucija BiH s 3 federalne jedinice. Slično kao Belgija. Šta fali Belgiji? Mislite da Belgija nije građanska? Naravno da je. Ili Švicarska, na primjer? Kako ste dozvolili da vas farba jedan Komšić ili Bakir, na primjer? Nema ništa od"građanske" koju vam ova dvojica ubleha obećava. Da je bila moguća nikad rata ne bi doživjeli. Mrzite se i dalje, što se mene tiče. Ovo vam kažem dobronamjerno, a i usput.mi je. ka Nikolica s prikolicom<<

Gost

Strategija Sarajeva je ocigledno preglasati i zanemariti uopce postojanje Hrvata i Srba u BiH koji misle drugacije. Nigdje pozivanja na dijalog, dogovor, kompromis. Joj, de ih raspusti jer ne usvajaju ono sto mi hocemo da usvoje. Bolan Damire pravite prijedloge zakona koje i ne pokazete Hrvatima i Srbima a kamo li dogovarate sa njima pa se ibretite jer ih ne prihvate. Ili pojma nemate o politici ili vam je cilj izazvati sukobe. E zbog toga nemate podrsku Hrvata i Hrvatske te mnogih drugih zemalja jer su skuzili igru. Nece BiH biti Bosnjacka i kraj, ne po cijenu naskuplju. Dogovarajte se i bice sve super, ali da sami donosite odluke u Sarajevu e taj film nikada necete gledati.

071

Pa ne može to tako, šta bi jadni SDA rekao na to da se dira njihove najdraže koalicione i ine partnere?

Koel

Na proljece pocinje drugo poluvrijeme april tamo do tada omladinu obuciti po streljackim klubovima podijeliti uruzije tesko premjestiti na ulaza u brcko iz tuzle 100 bosnjaka ce biti pod pinom ratnom opremom u prvom mahu po ratnom rasporedu od demobilizacije 95/96

Ljiljan

>>Sve gori od gorega. Ima li tu iko normalan, to se ja pitam? Čuli, bokte, da ukine Dom naroda, kao da mu je babin...:))... Možeš ukiniti samo svoj dio, tako što nećete dolaziti na sastanke. Uostalom, što drugo radi Dodik? ..:))...Iskreno, meni vaša situacija izgleda kao da je jedino moguća konsttucija BiH s 3 federalne jedinice. Slično kao Belgija. Šta fali Belgiji? Mislite da Belgija nije građanska? Naravno da je. Ili Švicarska, na primjer? Kako ste dozvolili da vas farba jedan Komšić ili Bakir, na primjer? Nema ništa od"građanske" koju vam ova dvojica ubleha obećava. Da je bila moguća nikad rata ne bi doživjeli. Mrzite se i dalje, što se mene tiče. Ovo vam kažem dobronamjerno, a i usput.mi je. ka Nikolica s prikolicom<<IDI SADA KOD POZNATOG POPA PEDERA I PEDOFILA VASILIJA KAČEVANDE I POVEZI I PRIKOLICU NEKA TE U NJOJ DOBRO PRIČESTI I ISCELI DA DOĐEŠ MALO DO SEBE!

/ Najnovije