Iz Islamske zajednice u BiH o situaciji na Bliskom istoku: 'Zaustavite ovu opasnu i krvavu avanturu'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Adi

***

Adi

***

Panzer

***

Adi

Kad su ubijali studente,djevojke silovali i babe.Rezali glave i udove civilima stanovništvu,vukle ih izmasakrirane i vezane za motore i auta kao da su stoke,reise dragi šutio si ko zaliven.Šutnja je znak odobravanja,podli dvolični čovječe ka Panzer ma ***** evropski muslimani, sve go terorista podrzava islamski terorizam u svijetu pa se cude sto ih svi mrze, mrze vas svi u evropi, i nikada govan nece primiti, a ti reise jedi ****a, ti si najvece smece u cijeloj drzavi

Error

Gdje ti je marfi i becirovic ? cudo i ti nisi otisao u njujork da pricas ublehe -ne ponivilo se nikad nikom vise - A ponovlja se decenijama kroz libiju siriju irak jemen itd I jos drugujete s njima i smatrate ih prijateljima Cemu se nadas (nadamo) tad? Bukvalno istom Onda vise nema iznenadjenja nit pitanja: Sta nam to rade ?

KIKO

NESTO NISAM VIDIO A NI CUO DA STE SE OGLASILI 7 10 2023 KOLIKO SAM MOGO PROCITAT I VIDIO NA VJESTIMA TO STE ODOBRAVALI

Vidi vidi slavena stasa sto brane jevrejske stasaU

>>Gdje ti je marfi i becirovic ? cudo i ti nisi otisao u njujork da pricas ublehe -ne ponivilo se nikad nikom vise - A ponovlja se decenijama kroz libiju siriju irak jemen itd I jos drugujete s njima i smatrate ih prijateljima Cemu se nadas (nadamo) tad? Bukvalno istom Onda vise nema iznenadjenja nit pitanja: Sta nam to rade ? ka Error<< Odakle nacija i arijevska rasna cistoca iz kulta obozavanja razapeta palestinskog jevreja Isusa?

Vidi vidi slavena stasa sto brane jevrejske stasaU

***

Judeo-krscanska evropa

***

Borac sa kauča

>>>>Gdje ti je marfi i becirovic ? cudo i ti nisi otisao u njujork da pricas ublehe -ne ponivilo se nikad nikom vise - A ponovlja se decenijama kroz libiju siriju irak jemen itd I jos drugujete s njima i smatrate ih prijateljima Cemu se nadas (nadamo) tad? Bukvalno istom Onda vise nema iznenadjenja nit pitanja: Sta nam to rade ? ka Error<< Odakle nacija i arijevska rasna cistoca iz kulta obozavanja razapeta palestinskog jevreja Isusa? ka Vidi vidi slavena stasa sto brane jevrejske stasaU<<Otkud sad tamo Palestinski Jevreji koji se zove Isus Krist zar on nije živio prije 2000 godina zar oni nisu došli i okupirali Palestinu 1948

Ljiljan

***

Aj smanjite dozivljaj, vi iz IZ.

Po kakvo crno citavo covjecanstvo??? Pa za to tamo sto se dogadja nije briga cak ni sve Arape, vidis da ne reagiraju nicim konkretnim, no se nabili u misje rupe u strahu da im raketica ne doleti.... To ce Zidov samo da ocisti i bit ce to jos i napredno, samo treba ici do kraju u ciscenju.

/ Najnovije