Iz grupe 'Pravda za Dženana' komentarisali odluku o smjeni Gordane Tadić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ovi bi svuda da budu poklopac! Žena smijenjena zato što je namiještala ko će dobiti koji slučaj i po pravilniku VSTV-a je napravila prekršaj i to nema nikakve veze sa ubistvom nekog momčića(prije bih rekao giliptera ali ću ostati korektan)! Znači gurajte svoju priču i igrajte svoju NiP utakmicu ali tetku koja je sačuvala novce kladionicama i nije ih gonila za porez jer im je iznajmila prostor u Živinicama pustite organima ove države

Ccc

Već se prepadoh gdje ste, ništa od vas tri duga dana. Sad ste mi veliku brigu otklonili.

Guest

Guest Lopovima u vlasti SDA dobro ide za kratko. Ovo je samo da se sprijeci gospodja Tadic da napokon osvijetli dva slucaja ubitstva.

AU

Svaka cast pravdi za dzenana, ali ako ta pravda zavisi od ove, mrka kapa, kako samo perfidno koristi cijelu situaciju da pridobije nekoga ma svoju stranu, murisu zelim sve majbolje, al' bjezi od ove 100km

Ne istrazuje ona

Ona nije istrazitelj,ako je toliko zasluzna sta je cekala skoro 6 godina,jadni pokusaji nip i scepana malog,kad dode novi gl.tuzilac i oni ce doci nared za izmisljanje afera i lazno infirmisanje i td.

/ Najnovije