Iz Centralne banke BiH komentirali navode Sanjina Sinanovića: "Potpune neistine!"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vw

Bravo! Svaka čast! Ovako se demantuje lažljivac i manipulator!

Extermin

Vrijeme ce pokazati ccc

Sindikalac

E bože što se lik provaljuje, nevjerojatno....

Samir

Na koji način je on dosao u CB i sada prica neke price.Toliki pravnici bolji od njega nisu mogli da se zaposle, jer je on imao jaku vezu,pa misli da moze da radi sta mu je volja.Kad miš umisli da je lav.Osobe poput njega nikada ne bi trebale raditi u CB i slicnim institucijama.Na zalost, nasa je stvarnost da stelatori prolaze, dok normalna raja, koja je zasluzila svojim trudom i radom, zbog ovakvih napusta zemlju, jer ne moze ni dobiti priliku za posao. A on na 2 mjesta.Pohlepa je cudo.

#takojesamire

Baš tako. Pohlepa, gramzivost i bezobrazluk, onda ne možeš da napreduješ za šefa jer si realno-nesposoban za tako nešto, pa onda počneš da praviš majmuna od sebe i privlačiš pažnju. Psihopata.

Laki

Wtf? Kakav štrajk u Centralnoj banci? Ovaj fkt nije dobre glave...nije uspio u banci haman, pa će sad štrajkat ispred banke. Hahhaha...

Ofarbani

Hebo je CBBIH ovaj lik ko Focak rodni list

Soni

Jel ovo onaj lik "Soni" što je na bubicu ispite polagao na pravu? Tačno se vidi da nije baš dobro savladao gradivo...

Dodo

Sanjin i njegova supruga Aida, oboje uposlenici CB(do neki dan) sad je samo Aida. Sigurno bez stele, jer su vjerovatno oboje veliki znalci, ni dana radnog staza prije CB. Ko o cemu k... o postenju.

legenda kaže..

..kako je žico preko visokopozicioniranih savjetnika, sto bodova više ženi na platu, da odustane od borbe za bolje sutra...

#prvomajskiuranak

Nema ga trenutno, pišti pred bankom, dok dodje kuci onda ce nastaviti s komentarima, hahahhah. Koji kreten Tito dragi.

/ Najnovije