Iz Ambasade SAD za Radiosarajevo.ba o izmjeni nastavnog plana u RS: "Ugrožavanje stabilnosti u BiH"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CocaAlaTito

Bez konkretne akcije, izbacivanja takvog plana i programa iz škola, odnosno njegovog poništavanja nema ništa, znači ili konkretna akcija ili se manite ispraznih saopštenja.

Habuhabuhabu

Sa takvom će diplomom kasnije u Evropu i Ameriku. Treba im zabraniti diplome u Evropi i Americi. I riješen problem.

Haha

Hambasada je u dobrim odnosima sa susjednim RS-om. Siguran sam da će ih poslušati i uvažiti njihovu zamolbu.

Jos jedan dogadjaj koji potvrdjuje ono sto ja

ovdje neprestano ponavljam; Suzivot u bejha je nemoguc. Mozemo se razic mirno, mozemo se opet potuc nekada u buducnosti, ali dok se ne razidjemo mirnog zivota nece biti nijednima. Kako god hocete.

Avdo

Kao i u ratu. Zakljuci, reakcije i osude...a povampireni sve agresivni i bahatiji u negiranju, opstruiranju, provociranju i incidentima sa fasistickim folklorom. Izdvojite neku vukojeeebinu na nicijoj zemlji i humano raselite muslimane Bosne kad vam toliko smetaju. Samo se nemojte vise praviti fini i pravedni, ne ide vam...licemjerluk vam je preofiran.

Bos-Sa

Ovdje u slucaju udjbenika iz RSa treba Visoki pretstvnik da ZABRANI takav udjbenik i takav nadtavni program,nista prazne price bilo koga,ni Americke ambasade.Samo Zabrana!

DUDEK JOZA BRAVAR

Pa kako to pa Amerika je nagradila GENOCID

Bla bla bla duvaj ga krscanski nacisto

ovdje neprestano ponavljam; Suzivot u bejha je nemoguc. Mozemo se razic mirno, mozemo se opet potuc nekada u buducnosti, ali dok se ne razidjemo mirnog zivota nece biti nijednima. Kako god hocete. ka Jos jedan dogadjaj koji potvrdjuje ono sto ja Nemoguce je vise srst mitologiju jugoslavenske nacije kako su slaveni krscani ocuvali rasnu cistotu preko krscnastva i dobili s-h naciju iz religije po principu cionizma, dok su slaveni muslimani prelaskom na islam i ptrucavanjem postali semiti jevrejini rasni suft zajedno sa jevrejima, albancima i ciganima. Jesi li donio iza karpata krscanstvo smuckano sa arijevskim rasnim teorijama iza Karpata ili si izdao slavensku bepy pradedovsku za kasiku graha Cirila i Metodija?

Ne zamaraj se: ne pripadam nijednoj konfesiji.

>>Nemoguce je vise srst mitologiju jugoslavenske nacije kako su slaveni krscani ocuvali rasnu cistotu preko krscnastva i dobili s-h naciju iz religije po principu cionizma, dok su slaveni muslimani prelaskom na islam i ptrucavanjem postali semiti jevrejini rasni suft zajedno sa jevrejima, albancima i ciganima............................... Nisam ja dovoljno glup za to. Jesi li donio iza karpata krscanstvo smuckano sa arijevskim rasnim teorijama iza Karpata ili si izdao slavensku bepy pradedovsku za kasiku graha Cirila i Metodija? ka Bla bla bla duvaj ga krscanski nacisto<<

/ Najnovije