Ivo Komšić uputio apel građanima: Podržite Principe za izmjene ustava BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dabogda te svecenik nekrofil

pripremio za sahranu

Abdulah Šarčević

Bogme, bice rata.

Gulliverus

Apsolutna podrška, ovo bi svaki građanin trebao da potpiše, svaka osoba u BiH koja želi mir i dobro svojoj djeci i potomcima, svojim prijateljima i komšijama. Dosta je bilo etno nacional kriminala i razvlačenja pameti stanovnicima ove zemlje. Samo nas borba protiv ovih korupiranih etno fašista može spasiti. Potrebna je hitna izmjena ustava i ovakvog Dejtonskog sporazuma, on nije Božji zakon da je nepromjenljiv, osim što ga njegovi tvorci hoće kao takvog da nametnu, a oni su samo mali smrdljivi ambiciozni korumpirani likovi. Trgnimo se na vrijeme dok još nije kasno!!!

Jao, jao, vampir se ukazao

Vlad depeš kopa tunel ispod Dunava: https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/novi-zemljotres-pogodio-srbiju/435677

kikirez

Postovanje za Velikog Gospodina Ivu Komsica,demokratu,Hrvata,Bosanca!

nasvasta

Samo kujini sinovi tj pašćad iz SDA HDZ SNSD nesmiju podržati ništa ljudsko dok im kerovođe ne narede .

Žena iz Sarajeva

Velika podrška i veliko poštovanje!

Nikolica s prikolicom

Daytonski sporazum i njegov ANEKS IV su zakon, mimo kojega se neće moći donositi nikakve odluke. Sve što tamo ne piše je obično lapdanje u cilju zavođenja nepismene sirotinje.

Nikolica s prikolicom

PS: Građani i Ostali nemaju svoje Domove naroda, ne na nivou države i ne na nivou entiteta. Nositelji suverenitet adržave su tri konstitutivna naroda, zato i imaju svoje Domove naroda. Željko Komšić nema svoj Dom naroda, na kojeg bi se mogao pozivati. On je izvaninstitucionalni član predsjedništva. Na taj način ruši temelje države.

/ Najnovije