Ivo Komšić o ruskom ambasadoru: Nije svjestan šta je rekao. Sve je otkrio

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Treba tu vlasku svinju ubiti, i kao sto Putin radi, bez traga ostraniti govno.

Panzer

Olinjala i stara drtina bi opet u ratno predsjedništvo.Zašto se daje ovoliki publicitet ovom istrošenom SDA halal Hrvatu.Lik je toliko nemoćan i nebitan .Ali dok još dobro laje dobar je...

Et

Eto ti si svjestan bas

123

Povezite izjavu sa dronom...

Babo

Stara mrcina liže usrano dupe Bakiru.

Gospodine Komsicu

BiH je drzava bez casti,ponosa i samopostovanja.Da ima bilo sta od navedenog onda bi taj kalabuhov u naredna 24 sata bio protjeran iz te jadne bijedne drzave kojom nitko ne upravlja nego jedri kroz vrijeme kao napusteni brod usred oluje na nemirnom moru.

Hahhah

Lizac guzice, niko i nsta, jadna fbih s ovim smetljarima

.

I jos jednom HVALA PROFESORE sto narodu BiH otvarate krmeljave oci…

Stvari ovako stoje

Slovenija i Hrvatska su zemlje čija postojanja neće biti moguća bez uništenja Rusije i srbije.

Diverzantska dejstva

To su borbene operacije koje se obavljaju iza klasične linije fronta, duboko u neprijateljskoj pozadini. U slučaju Slovenije i Hrvatske, njihova preživljavanja neće biti moguća bez izvođenja diverzantskih operacija čije mete bi bile tračnice trans-sibirske i ostalih željeznica na teritoriji Rusije.

Rusija treba da donese odluku između recimo dvije glavne od mogućh varijanti

(1)Nastaviti koristititi i podržavati srbiju kao trojanskog konja protiv panevropskog ekonomskog prostora uz mogućnost preuzimanja rizika po bezbjednost cijevovoda Gazpromovih plinovoda i svih željezničkih tračnica na teritoriji Rusije, ili (2)Obrnuto od toga i udružiti se zajedno sa ostalim evropskim zemljama u sprovođenju procedura eksterminacijske defanatizacije srbije u smislu da joj se broj stanovnika umanji na bezopasan iznos koji bi bio ispod 50 000 patogena.

Mememe

TOOOO vratio se senci

Леми

Мени је ових дана јако тешко разјаснити ко је већа будалетина - Руси, Украјинци или бошњачке будале које би по сваку цијену хтјеле да се бију и некоме докажу своју приврженост. Алија је своју приврженост Ворена Цимерману исказао у марту '92 и одвео земљу у крвопролиће. Бојим се да данас има много више будала од једног Алоје који би по сваку цијену доказивали патриотизам. Чувајте мир, јер када се једном изгуби тешко га је поново обновити. У се, у своје кљусе, ни за Амере, ни за Русе. У памет!

Humac

Ovaj nebitan lik se raspričao o ratu.Moja pokojna baba je više verzirana od njega,taj nema pojma ni o čemu.Spisak mojih želja je dabudem car ako ne mogu kralj ako ni to ne mogu knez ako ni to predsjenik ili premijer a na kraju sam obično ..... e tako ovaj anonimus laprda.

Panzer

Sto@ Natrpam ti mami puna usta čvaraka i slanine.Balinkure se najbolje guze i malo im uvjek.Pitaj mamu balijo lojavi

SANDRA

Ko dozvoli vulgarnosti ovoliko u komentarima, zar niko.ne vrsi cenzuru, uredu komentari, ali pametni i da se zaista nesto "kaze", a ne kao natjecanje u vrijedjanju drugih i vulgarnosti.

RAGIB

ETO TI SI SVJESTAN KRETENU JEDAN IZDO SI SVOJ NAROD A DA NECES IZDAT MOJ NAROD KAKO TI I ZELJKO IIMATE OBRAZA NESTO PRICAT I ONAJ VAS RODJAK ZVONKO ISTI JE KO I VI

Hercegovac u Bosni

Svjestan je i poruka je ciljana i jasna.Za razliku od EU koja palamudi a neki Orban diktira vanjsku politiku. Nije nama EU ništa bolja od rusa,ovakva EU.

/ Najnovije