Ivica Puljić razotkrio namjere Željke Cvijanović: 'Članica Predsjedništva BiH u pismu traži opoziv'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo naprije i da znaš

mržnja razjeda ...

bosanski anonimus iz Zenice

***. Niko kao vi sami, ne može se prikazati kao dno civilizacije

***

***

Pat pozicija

Željkice, *** malo, tražimo i mi konvenciju i šta sad?! Svašta još nešto tražimo evo već 30 godina.

Lazni konstituenti u AVNOJu i Dejtonu

Dejtonski ustroj BiH je zasnovan na “etnickim konstituentima”, politickim narodima: srbima, hrvatima i bosnjacima. To je velikodrzavna podvala kako bi se nacije Jugoslavije prikazale kao narodi BiH cime se Bosna uvodi u visenacionalnu drzavu zajednicu kao Jugoslavija u malom, sa ciljem podjele i raspada. Nacije nepostojece drzave se ugradjuju kao POLITICKI NARODI. Nisu to nikakvi povijesni narodi Srbi i Hrvati. Svjedoci genetika. Bosna vuce drzavnost vijekovima. Mnogo prije Dejtona, KraljevineSHS/YU. Prije Berlinskog Kongresa, otkrica Amerike. Njeno stanovnistvo je vecinski staroevropski narod. Bastini istu drzavnost, tradiciju jezik i kulturu. Nema BiH u sebi teritorije ni narode susjednih drzava. Nije sastavljena, visenacionalna. Bosanski srbi i hrvati nisu dijaspora Srbije ni Hrvatske. Ne nose nazive po njima. Nisu njihovi narodi!

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Kobila beba

Nek je dosla da se svijet smije budali..

nešo

jel Željka nastupa uz saglasnost svih članova predsejdništva ili samostalno ?! ko joj daje pravo za to širenje neistina ?

Nemaštovito i primitivno

*** Bolje da ništa našvrljao nisi. Toliko glup nema nikavu svrhu. Čemu?

Kao vi uz reisovu saglasnost

jel Željka nastupa uz saglasnost svih članova predsejdništva ili samostalno ?! ko joj daje pravo za to širenje neistina ? ka nešo Pa kad vi bosnje mozete bez saglasnosti predsjednistva onda mozemo i mi. Sta ti nije jasno?

***

***

Dr Nele

Lijepe riječi su ukras!

Je li te analno blagoslovio Kacavenda?

Pa kad vi bosnje mozete bez saglasnosti predsjednistva onda mozemo i mi. Sta ti nije jasno? ka Kao vi uz reisovu saglasnost

Sarajevo bih

***

/ Najnovije