Ivica Puljić otkrio pozadinu: Evo kako i preko koga Željka Cvijanović zahtijeva da se obrati UN-u

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

stara riječ naših jezika BRIEFER. bravo novnaru

***

***

***

***

Prometheus

Mislim da UN samo čeka da im se na ekranu prikaže onakva seljandura konjske glave i krene nebuloze od 1389 do Jasenovca i bombardiranja mitološkog bića koje samo želi da ima pravo da živi na fašističkim temeljima i idejama.

Ponesi zastavu Ivice!!!

O ovako ozbiljnoj situaciji, bosnjacke portale izvjestava ovaj lik kojeg isti dozivljavaju kao nekoga ko ima informacije iz prve ruke? Da je to u politici i UN-u nemoguce, dokazuju idosadasnje rezolucije koje su bile skoro 100% sigurne i onda od njih nista.

Miki

Men's čini da ova rezolucija neće biti ni usvojena ! Jel' se i vama men's čini?!

Živax2

Sve ostalo je lose. Ili ce se prezivljavat u agoniji kao u ovih 30 godina iza kokosarskog rata, ili ce nastat novi (kokosarski) rat. Ima jos malih drzava po svijetu, pa odlicno stoje. Primjeri su San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.... Bit ce ispocetka malo tesko, neki ce ostat kod onih drugih, ali ce se kasnije u nekoliko narednih godina izvrsit zamjena ili prodaja, te preseljenje. Tako ce se doci do relativno jednonacionalne tri drzavice. I mir za sva vremena, umjesto ove tihe propasti. ka Samo mirna disolucija tzv drzavice bejha. Ćaćevinu ti svoju dijeli, ostavi se države, nema ucjena i prijetnji jer biste mogli dobiti neželjeni odgovor. Te gluposti samo ponavlja ona kukavica i piiiiizda Duduk Lopov, ali krije se iza mitomanije glupog naroda koga lafi na ove fore. Postaje državni neprijatelj i kao takav će završiti.

Ima li ona

Saglasnost Predsjedništva da se obrati u UN-u. Trebala bi makar da na početku obraćanja kaže u čije ime se obraća. Sigurno ne u ime onih koje mrzi a od njih prima platu

ukidaj smeće

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

Miki

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U. ka ukidaj smeće Šta su to probosanske snage , je li misliš muslimani.Dobicete vi prije još jedan , hrvatski entitet.

svesrpske siledžije

Sve što je na genocidu nastalo ne može opstati, pa čak ni uz pomoć laži u UN-u

1949

Šta su to probosanske snage , je li misliš muslimani.Dobicete vi prije još jedan , hrvatski entitet. ka Miki . - A šta je ustvari ENTITET? E moja debilčino. Eki DOBIĆETE VI .......... ****** li te ta bemje retardirana neuka, bistriš geopolitiku na komentarima petparačkih članaka i ti pametan? Dobićete VI ..... e moj jado jadni, za hl**** nemaš u nozdrve ti se nanjamke šugo pešovanski ....... Dobićete BI, koljači i tatarski djecoubice, i vi koji to podržavate ono šta vam sljeduje, kad tad jadove krezavi ...

***

***

Banjalucanin

****la vas rezolucija, komad tari***a pogotovo sto svako zna da je alija direktno odgovoran za genocid ka Sarajlija - J E B A L A vas srbija i republika srpska a pogotovo sto svako zna da su srbi direktno odgovorni i izvrsioci genocida i da ce opet isto pokusati.

radijo kljiks

jest se ugojio od mekdonaldsa? otkad napusti yutel...

***

***

Haaa haaa

Snaša- travestit se obraća UN-u. Pa bolje da je ostala u štali i krave pomuzla, kako se blamira

Za Mikija

Dobit ćeš ti Miki tuki za hou!! &gt;Šta su to probosanske snage , je li misliš muslimani.Dobicete vi prije još jedan , hrvatski entitet. ka Miki<<

***

***

***

***

***

***

***

***

Nadimak

***<<. Genocid u Sebrenici je visestruko pravosnazno presudjen od relevantnih strucnjaka. Tebe sole ko ovcu. Ja vise vjerujem medjunarodnim sudovima nego tvojoj velikosvrbstvom upaljenoj mozdanoj ovojnici. Prestani budalasati.

Dudek Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 000 Srbova *****KA terorista

podguzne muve

Cuj ona se pozvala. Rusi joj rekli sta da radi. Ova seljadija veze nema s clanovima UNa. Hibridni rat u kojem su srbi ruski pijuncici a bosnjaci americki. Jadno je sve ovo. Umjesto da se razmislja kako zivjeti, bosanci se utrkuju u cije ce se dupe dublje zavuci i ismijavati tako poizmecen onog drugog poizmecenog

***

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije