Ivica Puljić direktno iz New Yorka otkrio plan Aleksandra Vučića: 'Štab u skoro punom sazivu'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čipuljićki Lolo

***

IKSO

I zar je Svijetu uopšte potreban jači dokaz od ovog, i njegove drske i sociopatske aktivnosti oko ovog slučaja, da bude jasna uloga i namjera Srbije o počinjenju genocida u Srebrenici od ovoga?!?? I jasna namjera da će ga, ako im se ukaže prilika, u Bosni to uradi ponovo? Kako su od kraja XIX vijeka već nekoliko puta klali ljude u ovoj zemlji i činili masovne zločine i genocide, dakle nisu se odrekli toga. Nama je kristalno jasno. Trebalo bi da je i cijelom svijetu. Mi se trebamo početi naoružavati, svaki čovjek, svaka kuća. Ovi gadovi, djecoubice i koljači će vrlo brzo napasti opet. Nemaju više kud, a za NAS se naoružavaju godinama i mi to nijemo gledamo. Opet. Naivan je onaj ko misli drugačije. Srbija je vječni i krvni neprijatelj Bosne i Hercegovine, zajedno s ovim glupacima ovdje koji misle da su Srbi. Naoružavaj se narode!

2smtb

***

***ousti

***

Bosanac

***

rgth

Može, neka se usvoji rezolucija ali neka prethodno države koje su pokrenule rezoluciju priznaju svoje genocide nad drugim narodima, koje i dan danas poriču. Neka PRETHODNO Amerika i NJemačka prestanu da pomažu genocid nad Palestincima koji se TRENUTNO događa. Tek tad će se vjerovati dobroj namjeri ove rezolucije.

Lijepe riječi su ukras!

***

Nbs

PONOVO ĆE SRBIJA I HRVATSKA UČINITI SVE DA OVDJE IZAZOVU RAT, INTENZIVNIJE I JAČE NEGO 1992 I 1993. TAJ RAT, KAKO ONI MISLE, NJIMA ĆE DONIJETI BLAGOSTANJE I MIRNIJE VLADANJE NAD STANOVNIŠTVOM U TIM ZEMLJAMA. NJIHOV JE PLAN SAMO I JEDINO DA POBIJU SVE MUSLIMANE I PATRIOTSKI NASTROJENE STANOVNIKE BIH, I POSLIJE TOGA ONI, NI JEDNI NI DRUGI, NEMAJU NIKAKVIH PLANOVA. SAMO UBIJANJE, SILOVANJE, PLJAČKANJE I PROTJERIVANJE. KO OVDJE TO NE SHVATA NIJE U GLAVU ZDRAV. VRIJEME JE ZA ORGANIZOVANJE I NABAVKU ORUŽJA, I NINAKOGA SE OSLANJATI NE TREBA SEM NA DOMAĆEG. BOSANSKOG ČOVJEKA. OVI ŽELE DA NAM POBIJU DJECU I SAMO TO ŽELE. ka 2smtb da su htijeli moze i hteli to bi vec u srebrenici uradili a ne odvojili zene i djecu

Suplja za

sludjenu sdfa bazu, potanje je sta ce Vucko dobiti ovim cirkusom

VUCIC nema nista sa srebrenicom

to je za srbe iz RS zar se nisu odcjepili zar nisu drzava ...........neka se Vucic brine za Srbiju

JUGOSLOVEN

***

***

***

nIKOLAS

***

IVA

U ŠTABU SU I MLADIĆ I KARADJIC SAMO ONLINE. KAO I SESELJ SRBIJA U RASULU. VLADAJU KRIMINALCI A VUČIĆ U DJERDANU U ASTORIJI JEDE SIRNICU I ĆEVAPE PA ĆE U OBLINJI BAR DA SE OD TUGE OBLOČE SVE RADI SRBIJE I NJENOG UGLEDA

Opet ti Živane

*** Čijom istinom, tvojom nekom? I ranije sam te pitao, pošto stalno isto verglaš, ko ti je rekao da je to što švrljas istina, da nije neki pop, Šešelj, SANU, možda Vulin, bilo na informeru, Kuriru, na Pinku...

Ubojica

Zar nitko od domoljubnih BiH političara nema hrabrosti da napiše pismo svim članicama u UN i objasni da je vučić direktno sudjelovo u ubijanje svega što se miče po Sarajevu sa obližnjih brda zajedno sa šešeljom i njegovim trabantima.

BRKICA

***

Ono kad ti us ta sa puljic prica o genocidu

Vučić je, što je zanimljivo, razgovarao i s predsjednikom Irana o rezoluciji. Humanista s humanistom, poručio je Puljić. Eto nek je tvoj biden humanista, koji salje novu vojnu pomoc izraelu da nastavi ubijati palestinske civile dok ih sve ne pobije. I naravno da tvoj humanista biden ne misli da je 35.000 ubijenih palestinskih civila, zena, djece i staraca genocid, ali je par hiljada ubijenih iskljucivo muskaraca u ratu za njega genocid. Pa onda je ubijanje bilo koje grupe muskaraca u bilo kojem ratu genocid, kakva je to logika?! A ti ivice puljicu, budi sretan da ta srbija ne pokrene rezoluciju o jasenovcu, gdje su tvoji hrvati ubili pola miliona srba, od cega 20.000 djece. Pa gdje su jos zlocini u garavicama, jadovnom, sajmistvu, drakulicima, brodu na drini, kragujevcu itd. To je pravi genocid puljicu, koji je tvoj narod pocinio nad srbima i za koji nikada niste kaznjeni. A rezolucijom o srebrenici se degradiraju pravi genocidi kao oni u jasenovcu, ausvicu itd. I zato ce se javljati sve veci broj zemalja koji nece dozvoliti da se izjednacava stradanje u jasenovcu, ausvicu, ruandi sa bilo kojim ratnim zlocinom, kao sto je onaj u srebrenici. Jer onda nam treba nova definicija genocida.

Reko mi fini hodzica pedofil iz gluhe bukovice

Čijom istinom, tvojom nekom? I ranije sam te pitao, pošto stalno isto verglaš, ko tu je rekao da je to što švrljas istina, da nije neki pop, Šešelj, SANU, možda Vulin, bilo na informeru, Kuriru, na Pinku... ka Opet ti Živane Rekao mi fini hodzica pedofil iz gluhe bukovice, kojem ste dobrovoljno dovodili djecu da ih *****dja, kao sto je vas prorok muhamed *****djao 9-godisnju aisu. A onda mi je to potvrdio i vas fini reis zvani da vl ah ne vlada sre bre nic om kavazovic. Jel ti sad jasno?

/ Najnovije