Ivanić: Dodik je prelomio, više nema povratka nazad

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Hahaha, citirate bivše propale političare, koje narod ne želi! Ko stoji iza njih?! Niko! Iza Dodika je sav narod iz Republike Srpske! Svi žele ono što Dodik govori, i to je realna činjenica! To što se vama, islamskim fundamentalistima to ne dopada, baš nas briga!

Šššššš

Dovoljno je reći : bivši! Bivši političari, obojica, i Ivanić i Lagumdžija! Oni su pokazali ko su, i šta su, dok su bili na vlasti! Bolje da šute, i ne javljaju se!

Istina

Ivaniću, prelomilo si i ti! Otišao na muslimansku stranu i uzeo lovu! Nažalost, prevario si srpski narod koji ti je vjerovao da ćeš ih pošteno zastupati u Sarajevu! Prevario si ih, i nemaš nikakav kredibilitet da bilo šta govoriš!

/ Najnovije