Ivana Marić imenovana za predsjednicu Nadzornog odbora Kamernog teatra

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veteran64

Kakve veze ima "analiticarka" sa Kamernim teatrom? Neko joj je obecao radno mjesto pa ako ne moze dogradonacelnik, onda neka druga rukovodna funkcija!? Svasta!

Active

Providni su kao voda,što više nereda u kantonu i državi to bolje.Sad će jedni pitati a što, kako, zašto a drugi će kao braniti svoje stavove.

Bravo majstori!

Toliko o nezavisnosti Ivane Maric, ali i zakonitosti i transparentnosti "vladajucih". Bravo majstori. Radite sve isto kao i oni protiv kojih se "borite". Konkursi su izgleda strana rijec, a i nepotrebna komplikacija. Moze li nam Ivana reci da li je njeno imenovanje zakonito? Ako ne zakonito, da li je barem moralno? Imaju li i drugi sansu ili samo oni koji su blizu sofre? Halke SDA su iste kao i halke "opozicije". Kao i genetika. :) A i jednako ste "transparentni" (posebno "sestorka/cetvorka/trojka" sa svojim UNDP). Samo budale su mogle vjerovati da ce nesto biti drugacije i bolje. PS Komentatori, nemojte samo reci da je ona v.d. i da ce biti konkurs. Znamo sve kako ide. :) "Opozicija" je naucila zanat od najboljih.

Dnevni red

U SVE SE MIJEŠA , IZ KONZERVE CE POCET IZLAZITI

opari se

ma šuti dobro je i Kamerni samo nek se na budžetu..

/ Najnovije