Istraga tvrdi: Izetbegović i Čović izolovani od drugih pregovarača

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

Kojim pravom ova dvojica pregovaraju o nasoj sudbini ?? Nemaju glasove naroda za tako nesto, svaki njihov sastanak mi platimo novom bjezanijom iz zemlje.. Zasto su izostavljeni oni za koje smo glasali ? Kakav je smisao glasanja ako se oni nista ne pitaju ? Izborni zakon se mijenja da nas ova trojica mogu matretirat generacijama ?

Bosanac

Ovoj dvojici LOPOVA treba sve oduzet sto su pokrali i traktoristi njihovom majke im LOPOVSKE sugave kurve

Eskobar je dao prvi intervju

i naglasio kako je izolacija Izetbegovica i Komsica jedina moguca opcija za opstanak BiH! Izetbegovic je ucjenjen jer je korupcijom i kriminalom najoptereceniji politicar a Komsic je oportunista postavljen od strane djamijske oligarhije

Kija

NE POTPISUJTE OVAJ ZAKO NE RAZGRAĐUJTE BOSNU I HERCEGOVINU NEMATE PRAVO NA TO KO TO URADI TO JE IZDAJA!!!!!!

Kija

BOSNA I HERCEGOVINA ITEKAKO POSTOJI.....A NJENI DUŠMANI NEK UVENU U SVOJOJ MRŽNJI JEDNA I JEDINA MOJA DOMOVINA BILA JE I BICE DOK JE SVIJETA I VIJEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postoji

BOSNA I HERCEGOVINA ITEKAKO POSTOJI.....A NJENI DUŠMANI NEK UVENU U SVOJOJ MRŽNJI JEDNA I JEDINA MOJA DOMOVINA BILA JE I BICE DOK JE SVIJETA I VIJEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ka Kija al u snovima bauštele

za Postoji

BOSNA I HERCEGOVINA ITEKAKO POSTOJI.....A NJENI DUŠMANI NEK UVENU U SVOJOJ MRŽNJI JEDNA I JEDINA MOJA DOMOVINA BILA JE I BICE DOK JE SVIJETA I VIJEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ka Kija al u snovima bauštele ka Postoji<< To govoris iz licnog iskustva ;-). Sto vise napadas mi smo sve brojniji i slozniji. Frustracije rade , gubite tlo pod nogama, sto st krali krali ste ,sad treba raditi a niste naucili .

Insalah

Neka propadnu kad nisu prijedlozi kao sta je u vecini zapadno evropskih zemalja.Neka sebi predlazu nacionalisticko rasisticke izborne zakone

Guest

Guest Gradjani imate li noge? Dignite se na kulturne prosvjede protiv medjunarodnih faktora koji idu u korist ovog ortodoksnog kamenjarskog krivoustog lopova.

Nikolica s prikolicom

>>Neka propadnu kad nisu prijedlozi kao sta je u vecini zapadno evropskih zemalja.Neka sebi predlazu nacionalisticko rasisticke izborne zakone ka Insalah<<..... Belgija je država s 3 naroda i 3 j3zika, mamlaze. Hoćete reći da nije i građanska? Najbogatija država u Europi Švicarska ima čak 4 naroda i 4 jezika. Hoćete 200 godina su se tamo događale bune i ratovi dok se nisu dogovorili o načinu zajedničkog upravljanja državom. Hoćete li reći da nije građanska država? Pošteno ili nikako.

TITO

SAD SI SE SJETIO TITA GDJE TI JE ERDOGAN OSMANLIJO GLASAC

TITO

SAD SI SE SJETIO TITA GDJE TI JE ERDOGAN OSMANLIJO GLASAC

Kija

BOSNA I HERCEGOVINA ITEKAKO POSTOJI.....A NJENI DUŠMANI NEK UVENU U SVOJOJ MRŽNJI JEDNA I JEDINA MOJA DOMOVINA BILA JE I BICE JE AUSTRIJA OVAJ BIH DOK JE SVIJETA I VIJEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ Najnovije