Istanbul: Bećirović i Erdogan održali sastanak iza zatvorenih vrata

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prodavac kesetnja sa Malte

Dajgle rumenku boje kravate. Tipicni podanik tj suncokret.

Brkica

RUMENKO I EFENDIJA RADE NA OMALOVAZAVANJU SRBA I HRVATA

Kod sultana Erdogana

***

🕳️🕳️🕳️

RUMENKO I EFENDIJA RADE NA OMALOVAZAVANJU SRBA I HRVATA ka Brkica Dodik je redovno kod Erdogana, na čemu on radi?

kroatoljubni i srboljubni

***

Potresan zapis o zločinu od prije 30 godina

Potresan zapis o zločinu koji je prije 30 godina počinjen u Uzdolu: Dječija krv curi niz Prozor...FOTO: Fena / Obilježena 31. godišnjica stradanja Hrvata u Uzdolu- U mjestu Uzdolu u Hercegovini danas je obilježena 31. godišnjica zločina u kojem je, u napadu jedinice Armije BiH u rano jutro 14. septembra 1993. na selo Uzdol u ramskoj općini, ubijeno 29 hrvatskih civila i 12 vojnika.Najmlađe žrtve bili su Stjepan Zelić (10) i njegova sestra Marija (13) koji su ubijeni s majkom na kućnom pragu. U masakru je ubijena i djevojčica Jadranka Zelenika (12).Za zločin u Uzdolu do sada je jedino pred Sudom BiH za ovaj zločin na osam godina zatvora pravomoćno osuđen nekadašnji zapovjednik Samostalnog prozorskog bataljona Enver Buza.

Je li mu erdo objasnio zasto Turska ide u BRICS?

***

Koel

Potresan zapis o zločinu koji je prije 30 godina počinjen u Uzdolu: Dječija krv curi niz Prozor...FOTO: Fena / Obilježena 31. godišnjica stradanja Hrvata u Uzdolu- U mjestu Uzdolu u Hercegovini danas je obilježena 31. godišnjica zločina u kojem je, u napadu jedinice Armije BiH u rano jutro 14. septembra 1993. na selo Uzdol u ramskoj općini, ubijeno 29 hrvatskih civila i 12 vojnika.Najmlađe žrtve bili su Stjepan Zelić (10) i njegova sestra Marija (13) koji su ubijeni s majkom na kućnom pragu. U masakru je ubijena i djevojčica Jadranka Zelenika (12).Za zločin u Uzdolu do sada je jedino pred Sudom BiH za ovaj zločin na osam godina zatvora pravomoćno osuđen nekadašnji zapovjednik Samostalnog prozorskog bataljona Enver Buza. ka Potresan zapis o zločinu od prije 30 godina kolateralna steta tzv i ratu legitimni vojni cilj uzdol bilo mnoga zla pocinjena iz tog mjesta

Hrist

Tako i treba za 23% pitati Sultana Za 49% Vucica Za 28% Croate. Samo takva Bosna moze opstati

BRKICA

Potresan zapis o zločinu koji je prije 30 godina počinjen u Uzdolu: Dječija krv curi niz Prozor...FOTO: Fena / Obilježena 31. godišnjica stradanja Hrvata u Uzdolu- U mjestu Uzdolu u Hercegovini danas je obilježena 31. godišnjica zločina u kojem je, u napadu jedinice Armije BiH u rano jutro 14. septembra 1993. na selo Uzdol u ramskoj općini, ubijeno 29 hrvatskih civila i 12 vojnika.Najmlađe žrtve bili su Stjepan Zelić (10) i njegova sestra Marija (13) koji su ubijeni s majkom na kućnom pragu. U masakru je ubijena i djevojčica Jadranka Zelenika (12).Za zločin u Uzdolu do sada je jedino pred Sudom BiH za ovaj zločin na osam godina zatvora pravomoćno osuđen nekadašnji zapovjednik Samostalnog prozorskog bataljona Enver Buza. ka Potresan zapis o zločinu od prije 30 godina DA JE TAKAV ZLOCIN NAPRAVLJEN NAD MUSLIMANIMA FRTV I RADIO SARAJEVO HAJAT I DRUGE TV POD KONTROLOM MUSLIMANA OTOME BI PRICALE DESET DANA

Ubijanje djece?!

kolateralna steta tzv i ratu legitimni vojni cilj uzdol bilo mnoga zla pocinjena iz tog mjesta ka Koel Nisi ti normalan.

onda je, dakle, balijetina

Nisi ti normalan. ka Ubijanje djece?! a oni nisu normalni, srbo i kroatoljubne mi redakcije roadjomaale.

/ Najnovije