Ispovijest oca čijeg je sina krvnički pretukao Alen Pleh: "Vilicu mu je slomio, usna mu je sašivena"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Ja mislim da bi bilo dobro da se zatvorenici pobrinu da se oseća ugodno u zatvoru kako su se osećala ona djeca

Error

To je nasa realnost.Manijaci idioti kreteni i sl.ako se nađu na ulici vode se u sluzbe soc.zastite prilikom policijskih ophodnji i oni dalje ih salju u zdrav.ustanove gdje se bave njima.Mi imamo incidentalne ophodnje gdje 'slucajno' policiajci se izvezu iz pol.stanica tek da udahnu zraka a o smjestanju i kordiniranom radu sa zdravstvenim i soc.institucijama nema se sta reci.jer to ne postoji mozda tek samo na papiru.u praksi nemaju pojma o tom.vjerujem

Tina ujevica

Naletjet ces ti konjino uskoro na nekog ko ce ti jebbatti mamu u slezenu.

Gh

Garant neki isfrustrirani vehabija koji nikad mindze nije vidio, pa mu smeta svaki mladi par u parku. A prepostene i merhametli sarajlije ni da pomognu djeci nego snimaju mobitelom ccc. I onda kazete da niste sarajlabad, ali vas djela demantuju.

Dajte sliku objavite

Da znaju sva djeca od koga da bjeze

Izgleda

morace roditelji da se samoorganizuju.

/ Najnovije