Ispovijest nekoliko žena: Pacijentice optužuju zeničkog doktora za seksualno uznemiravanje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikola

Bagra od doktora i sudstava neće mu ništa a još ga mogu promaknuti na veču poziciju ! Majku mu sileđijsku treba mu ruke polomiti !

Balasevic

A izjave daju ljekari kojima je ovaj konkurencija. Ljekari iz Turske, koji ovdje žele poklopiti šapu. Uz dužno postovanje prema žrtvama, ali uz ovaj prilog ostavljam 50% mogućnosti da je malo iscenirano. Razlog tome je što su im izjave donekle slične. Ostavlja utisak kao da im je “istraživačica” dala isti primjerak papira kako da govore o iskustvu, te su im izjave, izražaji i konstrukcije misli dosta slični. Obično sam na strani žena, ali u ovom slučaju - gdje vidim ove turke čije njuške svako malo gledamo po bildbordima i portalima - moram da ostavim prostor za sumnju u čitavo “istraživanje”. Hvala i sretno svima. :)

Balasevic

Bagra od doktora i sudstava neće mu ništa a još ga mogu promaknuti na veču poziciju ! Majku mu sileđijsku treba mu ruke polomiti ! ka Nikola Ajd suti, ti bi se odmah k’o gorštak hrvao i maljem riješavao stvari koje vrli mediji otkrivaju. :) zbog takvih kao sto si ti postoji profitabilna rubrika “crna hronika”. Ta sranja obično gustaju voajeri i perverznjaci. :) Hvala i na hajr

Zehi

***

Alo

>>A izjave daju ljekari kojima je ovaj konkurencija. Ljekari iz Turske, koji ovdje žele poklopiti šapu. Uz dužno postovanje prema žrtvama, ali uz ovaj prilog ostavljam 50% mogućnosti da je malo iscenirano. Razlog tome je što su im izjave donekle slične. Ostavlja utisak kao da im je “istraživačica” dala isti primjerak papira kako da govore o iskustvu, te su im izjave, izražaji i konstrukcije misli dosta slični. Obično sam na strani žena, ali u ovom slučaju - gdje vidim ove turke čije njuške svako malo gledamo po bildbordima i portalima - moram da ostavim prostor za sumnju u čitavo “istraživanje”. Hvala i sretno svima. :) ka Balasevic<< pises gluposti i branis manijaka! normalno da su izjave slicne. nece stimulirati jednoj klitoris a drugoj sisu ili koljeno!

/ Najnovije