Islamska zajednica u BiH objavila: Ovo je cijena kurbana za 2024. godinu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ibrahim

Ispravno, puna podrska, jos podic cijene. Majmun ubija drugo alahovo stvorenje za neki svoj izmisljeni mitski paganski obicaj ubijanja, prinosenja zrtve. Odrat do po se ra. ka Samo deri zaostale majmune. . - Evidentno je da se ekstremno razumiješ u vjerske običaje i poštovanje istih, retarde plitki. Od tvoje dubokokontemplirajuće kritike tačno pomislih da je Marko Aurelije oživio i da ima mobitel s kojeg komentariše ovakvo bogatstvo uma i intelektualnu srž filozofije i etike.

Musliman

Koga briga sta mafija lopovska odluciva to se ne odnosi na posten i normalan narod.iz treba pod hitno ukinut,izmisljena mafija na leđima bosnjacke sirotinje 100 godina jedu haram.islam nema veze s ovim sto mafija izmislja jadnom narodu,koverta za đenazu,saala,sedmina,cetresnica, mevludi,placanje ucenja dova,itd,itd.Vi iz iz cete svi zavrsiti u đehenemu,sto iskrivljujete vjeru i ubacivate novotarije za rad vaseg harama.

Guest

Cuj jedinstvena cijena 490km kako vas nije ***

Boki

***

Borac sa kauča

. - Evidentno je da se ekstremno razumiješ u vjerske običaje i poštovanje istih, retarde plitki. Od tvoje dubokokontemplirajuće kritike tačno pomislih da je Marko Aurelije oživio i da ima mobitel s kojeg komentariše ovakvo bogatstvo uma i intelektualnu srž filozofije i etike. ka Ibrahim Uzet običaj od Židova

Sve je jasno

Odavno IZ BiH nije vise ni "i" od Islamska.

***

***

opasnozeznuta

Kako vas nije sramota pljackati narod.KOLIKO PARA POKRADETE OD KURBANA,KOŽA?GDJE ZAVRSI KURBANKO MESO?SRAM VAS BILO NEMA VECIH LOPOVA .

Ima se moze se

Pa bolje inda kupiti kid FEHRE pečeno pa odmah dijeliti sirotinji

Istina

Vama lopovima ne dam, nije to kurban, vec reket, vi ste mafijaska organizacija.

Sitnica

Cijena, k'o da ga je coban sam pravio i k'o da ide na benzin. A ne po livadi djaba travu pase i ovan stigne ovcu na prepad.

/ Najnovije