Islamska zajednica poslala poruku Gabrielu Escobaru: "Prijateljsko upozorenje"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

***

Dobro ste se javili da ste zivi Ovi nas gaze a vi sutite

mirzatvica@hotmail.com

dovoljno je vidjeti da su procentualno Hrvati u Federaciji i Bošnjaci u republici srpskoj podjednako zastupljeni. Ali naravno da po islamofobnom zapadu ne mogu ista prava i slobode uživati katolici i muslimani. I sada mi treba da se naviknemo na to. Doduše kada pokušavaju da nas pomire sa njihovim vrednosnim sudom da je genocid za osuditi u svakom smislu ali ako je genocid nad muslimanima onda treba nagraditi krvnika... e neće vam proći.

HEEEJ dokle ja da pišem

Da ni Amerika ni evropa nisu nam prijatelji .Oni su stoku platili da divljaju po našoj Državi i vrše genocid da se Bošnjaci muslimani istri**** .Ovo vam je dokaz i koliko dokaza vam potrebno da vam dođe iz dupeta u glave.Prvo embargo da se ne odbranimo.Drugo okretali glavu i pomagali da se genocidi vrše treće nagrađena genocidna stoka sa genocidnom tvorevinom t.z.v.r.s.četvrto podrška šmitovom promjenom zakona u korist njihovoj braći po zlu i zloj krvi.Cilj imSamo da Bošnjaci kao starosjedioci se potisnu njihovoj vlastitoj državi i naseljenicima dopuste veća prava.Divljake su išle istrijebljivali a one koji im bili podobni naseljavali na Balkan.Srbi i hrvati su divlja plemena indijanaca porijeklo kanibala .Nešto porobili nešto pobili.To vam je prokleta Amerika i amerikanci Zapitajte se kako je nastala i ko je nju naseljavao .Zna se kriminalci ubice zločinci lopovi svi oni koji su bježali od zakona iz svojih država a naseljenike te divljine naseljavali na Balkan i sve muslimanske zemlje. Nisu ih sebi prihvatili ni zadrzali

MUJO

REJSU MOLI SE DRAGOM BOGU KANI SE POLITIKE NISI ZATO

Gost

Islamska Zajednica! Jeli to neka politička stranka?

/ Najnovije