Islamska zajednica odredila iznos za vitre i nisab za ovaj ramazan

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ramazan je reise,

ramazan je reise, imal se šta opet ukrast? prošli put su oni respiratori bili dobar alahov dar. de ga priupitaj šta nam je novo namijenio da marnemo. inšalah!

Samo izvrsite samoubojstvo i stidite se.

Ovakve kvazi vijesti stavljate na naslovnicu, fuj.

Hoce

Li rudarima od tog novca dati plate ili ce pare sebi pod ahmedije gurati.

Zong

Kako je to Allah fino uredio, sve savrseno, fercera na svim poljima. Zbilja je jako dobro sve uradio. Majke mi, nemam zamjerke. Mislim, tacno se zna sve.

Sabina Šabić

***

Guest

Solidarno i humanitarno (i vjerski) je dati siromašnom. INSTITUCIONALNO uplatiti je POREZ! A to onda znamo ko i kako dijeli.

Sta su vitre i nisab?

Vitre je staklo na Francuskom, OK to. Nisab, to je valjda nissan, pa greska? Ajd razmazan znam sta je....

ananassanana00@proton.me

neka mi se HITNO jave dobrovoljci na email. tražim dobrovoljce za ... hrkljuš.

VITRASI

SIROTINJA da nema begova ne bi bile ni vitre

Bosnjo

Ko ste vi da vi odredjujete koliko ce ko dati i kome?!??

meda

Od mene možete dobiti odlakta ...Sirotinja da vi ne....

/ Najnovije