Islamska zajednica BiH usvojila Rezoluciju: Pozivamo sve dobronamjerne ljude...

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikolica s prikolicom

IZ uništa. Opet se propustila prilika naglasiti da je BiH država 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda. Umjesto toga se spominje bosanskohercegovački indetitet, što je blago rečeno potpuna laž, jer je i budali jasno da postoje 2 indetiteta, koji nisu bosanskohercegovački, ili barem ne u onom smislu kako ga spominje IZ. Biti bosanacili Hercegovac, za barem dva nije indetitet,već geografska opredjeljenost. Kultura Srba i Hrvata je duboko povezana s kulturom matice. To se neće niti se može promijeniti nikakvim spi novima, a i zašto bi, pobogu? Sad je sve jasnije u kojem zecu leži grm...Da ponovim: Držite se onoga iz Daytonskog sporazuma - 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda i ne gurajte narod opet u rat .

.

>>Biti bosanacili Hercegovac, za barem dva nije indetitet,već geografska opredjeljenost. Kultura Srba i Hrvata je duboko povezana s kulturom matice. Sad je sve jasnije u kojem zecu leži grm...Da ponovim: Držite se onoga iz Daytonskog sporazuma - 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda i ne gurajte narod opet u rat . ka Nikolica s prikolicom<< 1) Kakve veze ima s tvojom nacijom raskovani palestinski jevrej? 2) Kultura "srba" i "hrvata" povezanih s maticom? Hereza fileizma - cijepanje ekumene na plemena. Ako prihvatimo Pavla kao standard, Isusova smrt je iskupila grijehe covjecanstva a spasenje dolazi od zajednice gentila i jevrej koji postuju Isusa kao spasitelja KAO ZAJEDNICA U NJEMU? Je li Pavle razlikovao gentile: grci, rimljani ili egipcani? Ta kurtura matica i krscanstvo je pravljenje krscanskog ekstemizma dais varijante. 3) Konstitutivni narodi? Ko je u krscanstvu kosntitutivni narod? Jevreji? Gentili? Srbi mozda?

Koel

Tako je kome se ne svidja volja mu na istok volja na zapad u vase marice u opancima ili na traktorima kako god zwlite

Nikolica s prikolicom

Tako je kome se ne svidja volja mu na istok volja na zapad u vase marice u opancima ili na traktorima kako god zwlite ka Koel ...Samo da NATO stane na koridor kod Brčkog i na Drinu, a ne bi bilo loše i na Savu, i eto ti ograđeneske. :))

U bosanskim sumama smo u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom! To je nas doprinos ocuvanju mira! Odbranit cemo je kao i 92. ARMIJA BIH

.

/ Najnovije