Islamska zajednica BiH odgovorila ministru Nenadu Nešiću: 'Neprihvatljiv pritisak'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Avdo

Zalet bez osnova. Popisivao je srbe i hrvate, da vidi koliko ih ide na dzumu. Ispostavilo se da veliki broj srba i hrvata u vrijeme dzume nisu na radnom mjestu

Neprihvatljivo je jedino ovo od strane IZ!

Ovaj covjek je zaposlenik (funkcioner) SVJETOVNE (SEKULARNE) drzave! I kao takav moze raditi i izvrsavat svoje funkcije na svaki udar crkvenog zvona ili na zvuk poznate trbobolje sa poviseg tornja. Ako to nije pravo IZ, moze razgulit za Teheran!

BiH

Kad bude zgrada ministarstva sigurnosti u banja luci nek kontrolise ko klanja, a ovde sto mu to dozvoljavaju nije 92.

Komšija

Vjeru i sve vezano za nju zadržati za sebe i svoje slobodno vrijeme. Sve tri konfesije. U toku radnog vremena treba raditi. U čemu je problem?

Sa

Svakako da vjernicima treba omogučiti vrijeme džume, koji to stvarno rade ali iz ličnog iskustva svoje firme 50 % ih je zloupotrbljavalo na taj način što bjezalo sa posla i nisu se vracali nego u auto i u svoje selo na vikend. Kod privatnika to nije moguće.

Bosanac

***

hahaha

***

/ Najnovije