Iskoristite priliku: I danas u Zetri vakcina za sve građane

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Odoh ja dok su još otvorena vrata.

Opet Ja

Sad kad krenem tamam ću iz Tarčina stići prije zatvaranja.

Guest

Dajte Pfizer, pa ćete vidjeti kakav je odziv..

Hu Hu

Odoh ja dok su još otvorena vrata. ka Ja Bolje ti je popij pivu kolu, sta volis. Jedi limun i bijeli luk, suncaj se, upijaj D bitamin.

Ev

Evo letim experimentalni govno ubrizgati u sebe, da se oni sto se vakcinisu ne bi bojali nas nevakcinisanih. Tako je to iad su dobre vakcine pa ti je gore ako se vakcinises i strah te onih drugih, koji glupi ljudi sta puse nemr’es bilivit.

Stig'o Ja

Evo ja se već vratio. Da sam znao kako je lako davno bih ovo završio. Lijepo me žena nogirala do Pazarića a onda Talgo vozom preko Hadžića do željezničke stanice u gradu. Sa taxijem preko Čengić Vile dođoh do Zetre. Čim sam se pojavio svi se skupili oko mene. Jedna ,,plavka'' mi uze zdravstvenu legitimaciju i reće izvolite gopodine za mnom. Na hodniku me predade drugoj ,,crnki'' koja me uvede u jednu malu prostoriju gdje sam sjeo i zavrnuo rukav. Crnka je popunila nekakve papire a zatim uze onu injekciju te mi nježno svojim sitnim rukama priđe ramenu . Ništa nisam osjetio a ona reće: ,,eto gotovo''. Dođite nam opet kroz tri mjeseca. Dobićete poziv. I tako ja opet sa Zetre na taxi pa preko Vogošće do željeznička stanice. Kad tamo nema voza tek za dva sata. Srećom naleti jedan komšo iz mog mjesta što radi u kantonalnom ministarstvu . Kaže upadaj bolan šta si bleno. I dobaci me tačno do kuće.

??????????

Sta cekate sda krezave spodobe Fadil casti vakcinama.

haj

Sikter!

/ Najnovije