Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

Ramo djecu ti ***** ti si karikatura obična, kamatar i džilkoš

Jake ti izjave

Šuti ti, ne izjavljuj ti ništa svega ti.

Reuf

Ministre Ishak, ne spustajte se na nivo onoga kojeg kritikujete. Koristite jezik primjeren funkciji koju obavljate. Tako ce vase rijeci dalje i jace odjeknuti. Ovako, grube i neprimjerene lideru ... vrijedjaju ljude koji su za vas glasali.

oličenje islamističkog idiotizma poturadi

sve sama džihadska ci ganija.

Nas Rom Ramo

najjaci C I G A N u Federaciji

Binježevo

Kakav god da je taj retardirani i smrdljivi Dodik, ti si i gori od njega. Kretenu bolesni influenserski.

Hahaha

Ahaaaahaaa.. Ramo hebe na suho doDicka hahahaaaaaa. Neprocjenjivo Gorice mi njegove. Hebe Ramo i ne vadi. Hahaha

Haha

Ramo zašto ga nisi uhitio kad je negirao seoski obračun nekidan usred Sarajlabada? Sviraš penisu Ramooo

HUKA

Idiote najpametniji si kad sutis. Da te j... onaj ko te imenova. Umjesto da rjesavas kriminal ti jajes okolo. Doduse i ne mozes jer si isti.

Haha

Bravoo

Haha

Jadno mile, jadno. Ramo Isak ponaša se prema tebi kao da si katoliban.

xxx

ja ovog ramu mogu zamisliti samko kako krade sahtove po gradu, a kao ministra nikako, seljacina sa dna kace

U EU je sasvim normalno zivjeti na selu biti selj

biti seljak neznam sta se muslimani potgurice misle da su neki gradjani nose fesove i dimije primitivci i feredze i sta je islamizam tugrcizam donio na balkan samo primitivne islamizam kalifate siledzije kriminalce silovatelje prvu bracnu noc primitivci muslimani koji jos uvijek s eru po balkanu glume neke zapadne filmove zapadu

dok se vi muslimani glupani

hvalite da ste bili u Dubai I ARAPIMA GLUPANIMA to je jedna najveca rupa primitivna tamo gdje zena nije imala pravo voziti auto do prije dvije godine zamisli se tek da slucajno pomisli da skine sal sa glave i feredzu ni pomislit nesmiju i sta predstavlja bogatstvo Dubaia njih primitivce islamiste teroriste TAKVIMA NECE BITI MJESTA U EU I BALKANU NIKADA

Bivsi radnih SUP-a

Kazes ocajnicki potez. Pa ostalo ti je samo tako da rezis iz svoje kasabe. Hajde, petak je, ofarbaj bradu za vecerasnjih izlazak u kasabu.

IBRICA

RAMO U BIH I JEST PROBLEM STO MI BOSNJACI NEPOSTUJEMO NI SRBE NI HRVATE

IVA

USUTI JEDNOM GLUPI SILEDJIJO KOJI NIJE BIO DOBAR NI KAO PORTIR U POLICIJI A SADA SI MINISTAR!

IVA

Ministre Ishak, ne spustajte se na nivo onoga kojeg kritikujete. Koristite jezik primjeren funkciji koju obavljate. Tako ce vase rijeci dalje i jace odjeknuti. Ovako, grube i neprimjerene lideru ... vrijedjaju ljude koji su za vas glasali. ka Reuf KOJI SU MEDJEDI MOGLI GLASATI ZA OVU ODVALU OD BUDALE????:):):)

🔥🔥🔥🔥

I ja se znam slikati kad odem u zoo

/ Najnovije