Irma Baralija: Historijski izbori i, možda, historijski rezultati

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Joj

Ovo je užasno žena trudna u doba korone skroz pukla a iskorištavaju je u predizborne svrhe. Nasilje u stranci

daj ba gonite ovu sa naslovnice!

Jeli moze neko ovo ateisticko djubre da skloni sa analovnice?Koliko ej gadna, da se nisam ranije ozenio a da je ona jedina zena svijeta, postao bi peder!

Obnova nedostaje

Da krenu i odrade se aktivnosti raskrčivanja ruševina i ostalih ratnih oštećenja, te izgradnja. Nastojati djelovati tako. Paziti se beogradskih kadrova i ostalih ekstremista poput šumadijske marve.

miki

Ama ne sekiraj se zverko, i ti tako bolestan si Srbin, Station je sporno?!

JA1

Sto su se SDA-ovci upalili ko zub. Ne brinite Nasa Stranka nece sa vama u koaliciju sigurno, to njeni biraci ne dozvoljavaju.

Evo

Rekao Čovic da je pobjedio. Dakle opet ide javna svadba sa SDA a ispod stola stari dogovori. Oni su pobjedili

071

Vidi SDA krkana što su se upalili :). Te ateističko đubre, te iskorištavanje trudnica, te izdajnici, te beogradski špijuni. A ono normalna gradska raja za razliku od vas lopova, došlji, papčina i lažnih vjernika sa lažnim diplomama. Proradiše li respiratori, majku vam vašu koji podržavate smeće koje nam uništava državu? Nikakve razlike nema između SDA, HDZ-a i SNSD-a. Dosta vas je i maloj djeci. I sve će biti jasno kada SDA i HDZ naprave koaliciju u Mostaru. Mislim, ko je izdajica, ako slučajno ima još neki debil kom nije jasno.

S

Ko je ova glupaca?

@071

Upravo suprotno, nema nikakve razlike izmedju svih sarajevskih stranaka, jer su sve listom bosnjacke i sve se bore za sda-ovsku famoznu gradjansku bih. Ako to nije isto, ja ne znam sta jest. Sto bi balasevic rekao: "principi isti, sve su ostalo nijanse". A to sto vi bosnje nikada niste stavili bosnjacki prefiks nijednoj vasoj stranci, pa ni klerofasistickoj sda, da bi mogli glumiti multietnicnost, to samo govori o vasoj prefriganosti i licemjerstvu, dok su srbi i hrvati mnogo iskreniji u svojim politickim zahtjevima.

/ Najnovije