Irfan Čengić: U Sarajevu postoje 2 opasna klizišta, uskoro ćemo izdati naredbu o evakuaciji građana

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Zaustavite nelegalnu gradnju!!!! Dosta više legalizacije kriminala na naš račun!!!!

Kriminalno

>>Zaustavite nelegalnu gradnju!!!! Dosta više legalizacije kriminala na naš račun!!!! ka Bosanac<< Pošteni građani se žrtvuju maksimalno da dođu do vlastitog doma a ovi pričaju o dodjeli stanova građanima koji ne šljive zakone i grade gdje hoće i kako im se ćefne!?! Nagradit će ih. Prčvajzi u tim kućama se još i izdaju podstanarima i zarađuje na njima a niko ne plaća porez ni na tu zaradu. Plus ugrožavaju sve ispod sebe a o saobraćaju u takvim mahalama se može snimati serijal. Eto kako se kriminal podstiče i nagrađuje. Legalizaciom najgorih bespravnim rješenja.

Probudite se

Čengić je očajno podkapacitiran ili namjerno pogoduje vlasnicima nelegalnih objekata, što je također kriminal. Valjda za glasove. Ali ako još naš novac počne trošiti na saniranje ovakve gradnje, neće to proći više kao što je bilo do sada.

ali

Pa đe će, u Zetru? Ja to ne bum plaćal.

/ Najnovije