Irfan Čengić se vratio u studio da se suoči sa Skakom

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kralj

Ovaj irfan ko karleusa u zvjezdama granda, i losa reklama je dobra reklama mali zna da se reklamira nema sta

moke

jel to ljigavo, odma mu znas da je sda.

Sarajevo

Zar Čengić nije otišao na vakcinu u Beograd?

nasvasta

Ćengić pokazao moral makar malo al vrijedi Skaka spominje Alaha a fakultet zbavio u štamparijama koje su osmišljene da intelektualno unište Bošnjake lažno znanje to je obmana takvi su većinom politićari koji nanose nemjerljivu štetuBiH.

LEONE

Hahahaha, cuj gospodin Skaka. Koga se sve nece nazivati gospodinom. Za vrijeme Francuske revolucije obicni ljudi su se obracali jedan drugome sa Gradjanine, ovdje ni to ne ide.

Sanela

Ćengić pokazao moral makar malo al vrijedi Skaka spominje Alaha a fakultet zbavio u štamparijama koje su osmišljene da intelektualno unište Bošnjake lažno znanje to je obmana takvi su većinom politićari koji nanose nemjerljivu štetuBiH. ka nasvasta Meni se čini da si i ti proizvod iste te štamparije. Nigdje ni zareza, ni tačke, ni velikog slova, a o tome što ne znaš razliku između č i ć nećemo diskutovati.

Bravo

Svaka čast ovom momku Irfanu! A ovaj Travnik fakultet nije vrijedan ni uvredljivog komentara.

Zarez

Sanela, bravo na komentaru. Takvi su unistili drzavu sjedeci za tastaturama, a nece snijeg ispred vrata razgrnuti, ceka da dodje komunalac. Ceka da mu Skaka, ovaj ili onaj doniraju svakog mjeseca lovu da ima za pivu,sisu,pljuge malo meze i dosta mu. Pali face tv ide zabava.

bosnjakinjo

Eeeeee... Sanela, i ti si pismena s ovim : Nigdje ni zareza...

N.G

Blago nama sve detektori i kolektori

/ Najnovije