Irfan Čengić: "Pred sehur je bačena eksplozivna naprava na moju kuću, ovo je nastavak prijetnji"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Joja

Samo me interesuje jel jos u SDP u ili je sa ovim sda ovcima u nekim privatnim talovima. Konto sam da je u sda . Treba ga izbacit iz stranke pa nek ide sa zelenim

Hadžić Emina

Nadam se da će MUP KS odreagovati hitno i čim prije pronaći bombera. Tužilaštvo da što prije formira optužnicu i Sud ga osudi na drastičnu kaznu. Sve bi ovo bilo lijepo, ali nažalost, danas je 1.April.

Komšija

SDA jurišnici na svojim pazriJotskim zadacima

***

***

***

***

Dudek Krivousti Njofra Ne

Ma petarda ..neko te budio da zapostis..

Dudek Krivousti Njofra Ne

Samo me interesuje jel jos u SDP u ili je sa ovim sda ovcima u nekim privatnim talovima. Konto sam da je u sda . Treba ga izbacit iz stranke pa nek ide sa zelenim ka Joja ..mir ********k..

333

Drago mi je sto nije bilo nikakvih posljedica, i nadam se da ce pocinioci biti nadjeni, kao i da ce se drzava konacno obracunati sa svim vrstama kriminala. Samo jedna mala ispravka, nacelniku Cengicu su iskljucivo gradjani dali mandat, na njegovom mjestu ne bih Boga petljao u to. Nije primjereno u 21. vijeku i u procesu izgradnje demokratije u sekularnom drustvu, a i upucuje na uvjerenje u to da ga je izabrala neka visa sila zbog posebnosti, sto je patoloski oblik egoizma.

/ Najnovije