Irfan Čengić ogorčen: Onemogućeno da diskutujem na sjednicama

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

S.G.

Na ovakav način vlada ne bi ni smjela raditi. Oni ne uvažavaju nikog ni parlament ni narod nego rade onako kako samo njima odgovara.

Preporuka

Jedna od stvari na kojim treba poraditi je uputiti Zamolnicu (Molbu) državi Mađarskoj da zavrne pipe naftovoda i plinovoda kroz Vojvodinu prema beogradskim i šumadijskim kadrovima usljed čega će tamo još više biti raspaljeni građanski ratovi na teritoriji smederevskog pašaluka.

Bogić

(1)-Vojna inžinjerija NATO-a može operacije "rastavljač" obavljati miniranjem stubova međunarodnih visokonaponskih dalekovoda na teritorijama skoro svih susjeda Tariguzije tako da pomenuta remetilačka tvorevina bude izolirana od ENTSO-e sustava. (2)- NATO vojna inžinjerija može obaviti operacije "zavrtanje pipe" i miniranje svih dovodnih naftovoda i plinovoda na teritorijama svih susjeda Tariguzije čime pomenuta tvorevina ostaje bez zemnog plina i sirove nafte u obliku cijevovoda. (3)- Uz potporu NATO kontrolora, svi susjedi Tariguzije mogu pomenutu tvorevinu ometati snabdijevanjem tečnim gorivima (operacije "suhi rezervoari i ugašene rafinerije"). Ima li dodatnih pitanja ?

Pitanje

Kako bezbjedno onesposobiti dalekovodni stub iz recimo Rumunije prema remetilačkoj tvorevini ?

Odgovor na postavljeno pitanje

Bezbjedno miniranje dalekovodnog stuba zasnovano je na upotrebi osam naboja od plastičnog eksploziva postavljenih i oblikovanih oko 4 vertikalna noseća stuba u dalekovodu.

Dopuna odgovora

Svaki vertikalni (noseći) stub dalekovoda razvali se pomoću dva eksplozivna naboja.

/ Najnovije