Irfan Čengić o SDA: Jednom licemjeri, licemjeri uvijek

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Poslušajte Nikšića i kleknite krivoustom i biće vam potop kao poslije izdaje Lagumžijine brzo će opći izbori.

Strijelac

Nego šta ste već izdajice... Jajce, Srebrenica, Stolac,

JA1

SDA=HDZ=SNSD

Bosanac 100%

Irfan cengic jednom budala uvijek budala,trebao bi mu neko objasnit da ne koristi usta za sranje,valjda ima neki drugi otvor za te namjene

Ghost

Samo nestanak nacionalnih stranaka nas moze izvuci iz ovog pakla.

Objektivno

SDA=HDZ=SNSD ka JA1 Ispravka, SNSD nije nacionalna stranka. Niti je vodila rat kao ove dvije. Zato tu ne može biti znaka jednakosti. Nisam njihov ni član, ni fan, samo sam objektivan posmatrač.

Ante Fijamengo

"Ispravka, SNSD nije nacionalna stranka. Niti je vodila rat kao ove dvije. Zato tu ne može biti znaka jednakosti. Nisam njihov ni član, ni fan, samo sam objektivan posmatrač." JA BIH SAMO DODAO... NISU VODILI RAT, ALI ZATO PROPAGIRAJU I VODE PROČETNIČKU POLITIKU! ŠTO OVI NISU U RATU OSTVARILI, TO DODIK I KOMPANIJA NA POLTIČKOM PLANU POKUŠAVAJU...

Objektivno

@Ante Fiamengo, Hahaha, varaš se, to ti je samo probošnjačka propaganda u nastojanju da se što više satanizuju i okleveću Srbi. To je ta nacionalistička propaganda. Sad im ja dobar SDS koji je vodio rat sa njima, a optužujuSNSD ,da je četnički, koji nije ni postojao u ratu. Ne vjeruj baš svemu što pišu ovi probošnjački mediji. Ja ne pripadam ni jednom nacionalnom bloku, samo pokušavam objektivno da sagledam ovu našu stvarnost u BiH.

/ Najnovije