Irfan Čengić o GV Sarajeva i izboru gradonačelnika: Ko ima plan F, a ko viziju

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Znajte

Onaj tko vjeruje u zadnjeg poslanika treba imati na umu daće biti kojekakvih lažnjaka pa onda može ustrebati opet poneku samozvanu čvaku prikucati na križ :)

Mirko S. Kojotovski

Gospodina Bogića prije svega žele građani Sarajeva i tako se moraju ponašati i političari iz bilo koje stranke. Tu nema nikakve dileme a ne vjerujem da bi Skaka kada bi potrošio sva slova abecede ponovo mogao biti gradonačelnik a sumnjam da i on to želi.

Mehmed

Cengica političara , jad bio i u školi lopovcic sad lopov! Napreduje smrad

Esmeralda Gucci

Većina Čengića su vrlo marljive i produktivne osobe a koje nacionalnosti smatraju glupostima i zabludama od kojih je najbolje biti na distanci. Među njima ima nekoliko tradicionalno evidentitičarskih obitelji još od doba Hetita.

Hikmet Lagerfeld

Većina Čengića su vrlo marljive i produktivne osobe a koje nacionalnosti smatraju glupostima i zabludama od kojih je najbolje biti na distanci. Među njima ima nekoliko tradicionalno evidentitičarskih obitelji još od doba Hetita. ka Esmeralda Gucci E jašta su vala...... Muhamed Čengić, Hasan Čengić s babom mu Halidom, Maja Čengić, Smail-aga- Čengić ...nema dalje...sve velikani profiterstva, beskrupuloznosti i smrdljivosti.....ima ih još metar i po al mrsko mi ih nabrajati.....

Ka Hikmet Lagerfeld

Pazi, ono što primijećuješ među javnim vrstama informacija, to nema mnogo veze sa sivom eminecijom.

/ Najnovije