Inzkov izvještaj pred UN-om: Dayton ne daje pravo entitetima da se odvoje

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slava Storonci

Šta god učinili hrvatsko-srpski odnosi u BiH će biti partnerski i u interesu njihova dva naroda. U tom smislu ne treba očekivati nikakve promjene, pa čak ni pod prijetnjom zabrinutog. Samo je šteta što se bošnjačka politička "elita" ne priključi već učvršćenom partnerstvu između Srba i Hrvata. Treba li im za to Inzko, ili možda neki Rus?

S

Slazem se 100%, ali isto tako zelim da vidim da se postuje i reziluvija UN-a 1244, pa da bude posteno isto. Jedinstvene zemlje da se ne smiju komadati silom

Sram

Stranac da nam upravlja zemljom?! Mene je sramota što živim u takvoj jadnoj zemlji!

/ Najnovije