Inzko pred odlazak iz BiH otkrio koji mu je najcrnji dan: Tada sam plakao...

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BIH

Važna odluka sada ide ukidanje genocidne tvorevine jer je napravljena na genocidu,progonu,masovnom silovanju,ubijanja nevinih ljudi i djece. Genocidna mora nestati.

Nastanak genocidne tvorevine

Vijeće je izreklo presudu Ratku Mladiću: Nije kriv za genocid u šest općina istočne BiH, ali je kriv po svim ostalim točkama optužnice: za sudjelovanje u udruženim zločinačkim pothvatima, i to za genocid (u Srebrenici), progon, istrebljenje, ubojstvo, deportacije, nehumano djelo premještanja, teroriziranje, napade na civile i uzimanje talaca.

Ako treba po sto puta

Ćemo reci ga je manji entitet genocidni jer je nastao na genocidu koji je dokumentovan i osuđen u Hagu i cijelom svijetu. GENOCIDNA TVOREVINA

Jdg

Dođite u Republiku Srpsku, pa to recite, ako smijete! Hehe, iz kalifata, iza Inckovih i američkih leđa ste mi vi veliki junaci! Kad pukne, onda zovete u pomoć strance! Narod koji je promijenio vjeru za večeru, i ne može biti bolji!

pk

Dođite u Republiku Srpsku, pa to recite, ako smijete! Hehe, iz kalifata, iza Inckovih i američkih leđa ste mi vi veliki junaci! Kad pukne, onda zovete u pomoć strance! Narod koji je promijenio vjeru za večeru, i ne može biti bolji! ka Jdg Srbi su ; 1. Narod koji je ratovao sa svim svojim susjedima. 2. Narod koji je izazvao ratove sa svim svojim susjedima. 3. Pretvorio sve svoje vojne poraze u pobjede. 4. Slavi svoj najteži poraz u istoriji (Kosovsku bitku) kao nacionalni praznik. 5. Narod koji je bježaniju svoje vojske na Krf (grčko ostrvo) u I Svjetskom ratu, ispred austrijske i nemačke vojske označio u istoriji kao taktički manevar. 6. Koji je pobio, izdao ili proterao sve svoje vođe. 7. Čija epika (narodne pesme) je zasnovana na pozivu na osvetu i mržnju. 8. Čiji je predsednik proglašen ratnim zločincem, a oni ga ponovo iz zatvora kandiduju za predsednika. 9. Kada se sretnu u radosnom ushićenju jedan drugom psuju Boga, majku, sestru, dete, hleb i sunce. 10. Narod koji je u doba komunizma rušio i zapuštao svoje bogomolje. 11. 11. Čiji nacionalni instrument – gusle – ima samo jednu žicu i to napravljenu od konjske repne dlake. 12. Narod koji drži za srpskog pisca čovjeka čiji roman počinje sa Bismillahi rahmanir rahim (Derviš i smrt). 13. Čiji reformator jezika, Vuk Karadžić, je nosio fes, tursku tradicionalnu kapu. 14. Narod koji je svu svoju hajdučiju, pljačku i otimačinu opevao u junačkim pesmama. 15. Narod kome je je uspelo da po prvi put u istoriji učini da ih napadne vojni savez hrišćanskih zemalja i zaustavi genocid koji su oni počinili nad muslimanima. 16. Narod koji svoje zločince proglašava svecima.......I ima još......ako već moraš da progutaš žabu…ne gledaj je dugo… Od zaborava sačuvao: Slobodan Radulović

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Traže

Fašista, i potomci fašista optužuju Srbe za genocid! Valjda ih boli što su ih Rusi poderali'45! Neka paze da se opet ne ponovi istorija! Zaboravili oni kako Rusi rasturaju fašiste!

VLAHADIJI IZ LUKAVICE I S PALA ZABRANITI DA DOLAZE U SARAJEVO DA RADE!

VLAHADIJI IZ LUKAVICE I S PALA ZABRANITI DA DOLAZE U SARAJEVO DA RADE!

Jacques Chirac

"Srbi su narod bez zakona i vjere, to je narod razbojnika i terorista." (za ručkom, juna 1995., za vrijeme rata u Bosni, tokom dugotrajne opsade Sarajeva, na sastanku šefova vlada EU)

Dimitrije Tucović

"Srpska i bugarska buržoazija sem rata ne zna za drugo rješenje sukoba."

Miloš Obrenović

"Tako braćo, postadosmo i mi od jučer narodom." (izjava iz decembra 1830. , kada mu je sultan priznao nasljednu vlast u vazalnoj kneževini, izvor: Sima Ćirković, "Srbi među europskim narodima", Zagreb, 2008.)

Hehe

Evo, opet ovaj chim, islamski fundamentalista, iz kalifata će da piše literarne sastave i nebuloze!

Peter Justinov

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

Dobrica Ćosić

"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.

Vladislav Skarić

"Već od 1846. započela je propaganda u Bosni, isprva prosvjetna, a poslije i revolucionarna. Te godine je Ilija Garašanin, ministar unutarnjih djela kneževine Srbije, pridobio Ristu Bogdanovića, trgovca iz Sarajeva, koji je prešao u Slavonski Brod, pa tu otvorio kafanu i bavio se pomalo i špediterskim poslovima za bosanske trgovce. Ko je god išao iz Sarajeva ili u Sarajevo svraćao je Bogdanoviću. Poslije njegove smrti nastavio je taj posao sin mu Stevo, koji je od 1860-1878. učinio mnogo usluga vladi u Beogradu u poslovima propagande i revolucionisanju Bosne. U Sarajevu je, poslije 1863.g., osnovano među sarajevskim Srbima društvo, koje je uzelo sebi za zadatak da iskorjenjuje podrugljivo ime Vlah, a da uvodi ime Srbin... Društveni članovi su izlazili na sarajevske carine, pa dočekivali seljake, kojima su govorili da oni ne treba da se zovu Rišćani, nego Srbi." (Izabrana djela, knjiga I, Sarajevo i njegova okolina od najstarijih vremena do austrougarske okupacije, Sarajevo, 1985., str. 246. i 247.)

Pih

Chim nam se upalio. Jadnik. Ponavlja se.

chim

Evo, opet ovaj chim, islamski fundamentalista, iz kalifata će da piše literarne sastave i nebuloze! ka Hehe Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

chim

Chim nam se upalio. Jadnik. Ponavlja se. ka Pih Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost!

chim

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

VLAHADIJI IZ LUKAVICE I S PALA ZABRANITI DA DOLAZE U SARAJEVO DA RADE!

Danas! Odmah!

chim

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

Žeks

A jel govorio šta Incko o negiranju zločina nad srpskim civilima u okolini Srebrenice? Interesuje me jer je u pitanju 3680 civilnih žrtava pobijenih do juna 1995. Jesu li oni uzrok ili posljedica stradanja u BiH? Ili su kolateralna šteta demilitarizovane (ali nerazoružane) zone?

chim

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

Miki

dragi moji bivsi Srbi tj danas BiH muslimani, evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati. Necete se nikad docepati Republike Sprske. Alija vas je strpao u 23% BiH, i onda ubjedio da je cijela BiH samo vasa. skiadam mu kapu. eto, priznao sam da je bio genocid, tako da me ne mozete tuziti.

110795

Samo ukinuti Genocidnu tvorevinu a onda ce HDZov UZP biti mirniji

@chim

Samo ukidanje islamske fundamentalističke tvorevine zvane, federacija BiH! To je gnojna rana Evrope!

@chim

A izgleda da si pušten sa lanca a i prestali su ti davat jake lijekove pa sad da iskoristiš dok te opet ne zatvore pa sad ćeš ti ukidanje rs blablablabla

Dudek Krivousti Njofra

@hehe. Hehehe...bile srpkinje,moldavke iruskinje

Dudek Krivousti Njofra

Inzko IDE SVIJETLA OBRAZA PRIVREMENO JE SAČUVAO GENOCIDNU TVOREVINU TZV RS slijedi PRAVNA BITKA ili prava..što NASTANE NA GENOCIDU U GENOCIDU MORE NESTATI i mora zavisi od vlah

chim

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

Promatrac

Hitno ukinuti place i ostala primanja svima koji ne dolaze na posao,ili opstruiraju na poslu.Pitam se samo dokle cemo ovo trpjeti i piti otrove koje nam pripremaju?

@chim

Samo ukidanje islamske fundamentalističke tvorevine, zvane, federacija BiH! Tu se obučavaju islamski teroristi, koji ugrožavaju civilizovanu evropsku kulturu! To je crna rupa Evrope!

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom jula ili avgusta reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Hahaha

Evo, opet ovaj chim, islamski fundamentalista, iz kalifata će da piše literarne sastave i nebuloze! ka Hehe Da vidimo srpskih nebuloza iz Republike Dais, ovaj srbija: -Isus bog se sam sebi moli- Markovo evandjelje 35 -Isus bog je uznesen na nebo da sjedi sam na svojoj desnoj strani - Markovo evandjelje 16:19 -Isus bog prica o povratku samome sebi-Ivanovo evanadjelje 20:17 i slag na kraju -Isus bog je natrpo Mariju da ga rodi kao covjeka koji ce umRet na krstu za spas greha covecanstva i spas srba da mogu praviti genocide kad hoce jer su narod odabrani. Kakav moras imat mozak da vjerujes u ovo sizofreno sranje wtf?

A

dragi moji bivsi Srbi tj danas BiH muslimani, evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati. Necete se nikad docepati Republike Sprske. Alija vas je strpao u 23% BiH, i onda ubjedio da je cijela BiH samo vasa. skiadam mu kapu. eto, priznao sam da je bio genocid, tako da me ne mozete tuziti. ka Miki Opet sere na usta ovaj pagan? Seri malo u krunu halifi Beogradliju.

Jes

"Tako braćo, postadosmo i mi od jučer narodom." (izjava iz decembra 1830. , kada mu je sultan priznao nasljednu vlast u vazalnoj kneževini, izvor: Sima Ćirković, "Srbi među europskim narodima", Zagreb, 2008.) ka Miloš Obrenović Tako je braćo muslimani, postadosmo i mi narod, 1992.

/ Najnovije