Inzko poslao oproštajnu poruku građanima BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

@Dudek , Onda kalifat nestaje, ako se genocid bude računao! Pa vi ste iz federacije protjerali i poubijali sve Srbe!

Dudek Krivousti Njofra

@ISTINA...je iz tzv federacije po tebi,po meni postoji samo RBIH.. SRBI koje spominjes su SVETOSAVSKI teroristi i treba im suditi po medjunar. zakonu za izdaju Bosne.otisli stvarati GENOCIDNU TVOREVINU TZV RS

chim

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

Duduk

Dudek krivožvalje: Znači istina je da su četnici borili protiv švaba jer kako ti kažeš svi srbi su bili u četnicima a tek su prešli u partizane 1943. Ok a ko je onda stvorio užičku republiku jesu to možda četnici ako da onda su oni antifašisti, a ako su partizani...........

@ Istina

Hajde reci s koje geografske širine i dužine pišeš?!?!? Jer ovo što lupaš nema smisla..tj očigledno nemaš dodira sa ovim prostorima ili je žešće ispiranje moždanih vijuga u pitanju?! Pod 1. Ljudi generalno sa ovih prostora (sve nacije) NAŽALOST! idu za boljim životom,jer ih vode ćoškaste glave, pod 2. U Federaciji ima itekako veliki broj tih "tvojih " koji rade u federaciji ,od čistačica do visokih službenika ... Tako da svidjelo ti se ili ne ..svi zavisimo od REPUBLIKE BiH!

Duduk

@Istina: Ma to su sve dijaspore to se vidi po pisanju i oni jedini govore o mržnji ratu, vređaju druge nacije oni su još u 90-tim

Vrijeme je da nacionalisti nestanu sa ovog portala

zbog sirenja mrznje i nacionalistickih izjava koje bi trebalo sankcionisati. Slijedi tuzba protiv radiosarajevo.ba jer je duzno da uklanja takve komentare. Sve je snimljeno i deponovano a vrijednost parnice je oko 150.000,00 KM. Sretno!

Milan1

Incko je uspio da produbi mržnju među narodom u svom odlasku, putuj konjušaru austrijski... Neka ti svaki dan bude mržnja u kući, među tvojim voljenim.

/ Najnovije