Inzko kritikovao delegate zbog neusvajanja zakona o negiranju genocida

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dedera se jednom poseri po nekom

STalno samo prduckas.

SAO Hag

To su jarani tvog Satlera, nemoj se ibrettit, kao da ti nije jasno.

Slava Storonci

Za Srbe itako ne bi važio, valjda je to jasno. Ako je to jasno, kome onda treba takav zakon? Bošnjacima? Glupost. Imam dojam da netko i jariće krsti kad nema drugog i pametnijeg posla.

NN

Zasto ti Incko nisi donio zakon o negiranju genocida ! Nikakve koristi od Tebe !

Latko zBrode

@ slava stronoci Čega se pametan stidi BUDALA se ponosi, a debilu genetski.

G.Inzko,spremite se da izuzmete ingerencije Skupštine tzv.rs jer se juni približava,!

.

gost

A jel izrazio zabrinutost?

Bošnje,

Pa ne može baš sve Incko da vam uradi! Prošlo je i njegovo!

N

Hajde sjasi vise inzko, idi kuci mi cemo rjesavati na svoj nacin kriminalce i zlocince

N

Slava Storonci pa da, vi ste svakako miroljubivi, nebeski narod. Pocinili tolike zlocine i nato vas nalupao sad vam svi krivi. Idite u rusiju da odmori malo evropa a pogotovo balkan

/ Najnovije