Arapski investitor gradi stambeni kompleks u Sarajevu: Gradi se naselje sa 18 vila

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma smujurija od države

Ovde imigranti dobiju sve dozvole,glat. Ja kao drzavljanin ove države ne mogu da dobijem nista,za mene i nas su vrata zatvorena. Mozmo dobiti CIPS potvrdu i to je Max.

Bravo

***

Ljiljani nisu sa Karpata

***

BRKICA

KOSTAT CE NAS TO SKUPO TAKI SU ME PROTJERALI IZ MOJE KUCE

Elita

mnoga naša fukara se obogatila od ovih svjetskih parazita, tako da su sada elita koja kupuje apartmane i pune privatne vozne parkove... ali svaka haram para će da se plati..

May I polish your shoes merhaba

Pa nije ti to ništa drukčije od dobre,stare kolonizacije

Grade oni... Kako da ne

Znaju i ptice na grani sta se radi... Ko ih dovodi.... I ko lovu uzima... Ali nema države

šućur alahu!

evo konačno nešto i za sitnu, krezubu raju, alaham i reisa a i peMzjonera bokra i njegove crnogorke oficiruše.

Fgh

Pa nije ti to ništa drukčije od dobre,stare kolonizacije ka May I polish your shoes merhaba Samo što su se domaćini odupirali kolonizaciji, nisu je pozdravljali i omogućavali.

/ Najnovije