Umjesto filma večeras na BHT-u emitiran intervju sa Sebijom Izetbegović

Radiosarajevo.ba
Umjesto filma večeras na BHT-u emitiran intervju sa Sebijom Izetbegović
Intervju sa generalnom dirketoricom Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebijom Izetbegović emitiran je večeras na državnoj televiziji BiH.

Podsjećamo, emitiranje ovog intervjua prvobitno je bilo najavljeno za 25. oktobar, međutim, on tada nije bio emitiran, a još od tada nije bilo ponuđeno objašnjenje zašto intervju nije prikazan.

U intervjuu koji je večeras emitiran, direktorica KCUS-a je govorila o svom radu, odlasku ljekara, nedostatku lijekova i medicinskog materijala.

Također, ona je u večerašnjem intervjuu istakla kako smatra da je sav bunt pokrenut protiv nje nastao baš zbog tog pospremanja, ne samo njenog, nego i ekipe koja radi zajedno s njom.

Istakla je kako su do sada vraćena 73 miliona KM duga Kliničkog centra, ali da ne dozvoljava da se uštede provode na račun pacijenata.

Sebija Izetbegović se također osvrnula i na glasine da će biti kandidat za člana Predsjedništva BiH, te kazala da upravo nema takve ambicije i da su to neistine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije