Kada se Sarajlije opuste: Šta su inspektori zatekli na skijalištima i šoping centrima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EUstahijeva violina

Izgleda da i inspekcije idu udahnuti malo prorjeđenog zraka na planinama pa nemaju puno vremena za kažnjavanje. U Sarajevu za pola sata laganog hoda sresti će te najmanje 50 lica bez maske.

FGR=LJEVICA=ISTA GOOVNA

to su ti koji s eprave najpametnijima.,.sve "fakultetlije"koje su obradili Enver Kazaz,pedofila sa UNSA i slicni njemu!

Kako bi ovi zestoko platili da su u voljenoj"zapadnoj evropi"...

Pocev od Slovenije ,kazne su drasticne a najvece su u Norveskoj-cak 4.000 eura(dupla plata) ako prekrsis neku od mejra..zato u zapadnoj evropi nema krsenja pravila KORONA ZAKONA..a ne ko u Sarajevo republici u kojoj vladaju opet Srbi kroz "cetvorku"-cuj tuzili sudu drzavu radi "ljudskih prava u opandemiji"!?samo TESKI debil mzoe doci na slicnu ideju....uostalom,dovoljno je reci kako prethodnik napisa-FGR...

seljoberima

o drskosti tih seljobera i njihovih potomaka nema smisla govoriti, svakako su dio BiH pretvorili u ruinu

B O T O V I

Opet stoka nepismena botovska zarađuje medijski prostor.

Www

Z A T V O R I T I SKIJALISTA, HOCEMO ZIVOT A NE SMRT, A GROBLJA NEKA PUNE ONI KOJI SE BORE ZA SKIJALISTA. BOLEST HARA A MI SE P R A V I M O P A M E T N I I OTVARAMO GRANICE ZA KOJU KUNU ILI KOJI EUR. B R U K A.

/ Najnovije