Inspekcija 'upala' na UNSA zbog doktorata Sebije Izetbegović: Šta traže?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

ko svinja masnu krpu!

Adi

traze papire d aje tuka zavrsila osnovnu skolu

666

***sami su trazili, samo jos da ih na robiju smjeste

Bice,bice

Nista ona nema to je obicna muljatorka koju su sda krezave i nepismene spodobe drzale na toj funkciji.ako bude imalo pravde dobit ce bar 20 godina zatvora.velko zlo i puno krivicnih teskih djela je napravila.ovdje ce sud dokazivat svoju nepristrasmost.vidjet cemo.

Ivan

Išću p**ke

333

Sve je jasno osim zasto nije napenaljena sa pozicija i zasto nije u pritvoru zbog laznog predstavljanja, nesavjesnog lijecenja, nezakonito stecene dobiti, te svjesnog ubijanja pacijenata tokom pandemije na neispravnoj i neadekvatnoj opremi i opste stete nanesene pacijentima i korisnicima Fonda za zdravstvenu zastitu tokom godina (sjeca li se iko, npr., kako u jednom periodu mjesecima nije bilo lijekova za onkoloske pacijente ili kada nisu radili aparati za dijalizu? Jer stednja. MOG NOVCA. Menadzerica stoljeca. Tako su isto efikasni bili i upravitelji Ausvica.). Koji smo mi mamlazi da smo dozvolili da jedna iskompleksirana bolesnica unistava zivote nasih najblizih i nas da bi mogla da glumi da je neki klinac.

Upala

Upala je tebi , ljudi se normalno najavili i došli.

BNB

Sve je jasno osim zasto nije napenaljena sa pozicija i zasto nije u pritvoru zbog laznog predstavljanja, nesavjesnog lijecenja, nezakonito stecene dobiti, te svjesnog ubijanja pacijenata tokom pandemije na neispravnoj i neadekvatnoj opremi i opste stete nanesene pacijentima i korisnicima Fonda za zdravstvenu zastitu tokom godina (sjeca li se iko, npr., kako u jednom periodu mjesecima nije bilo lijekova za onkoloske pacijente ili kada nisu radili aparati za dijalizu? Jer stednja. MOG NOVCA. Menadzerica stoljeca. Tako su isto efikasni bili i upravitelji Ausvica.). Koji smo mi mamlazi da smo dozvolili da jedna iskompleksirana bolesnica unistava zivote nasih najblizih i nas da bi mogla da glumi da je neki klinac. ka 333 Odlicno!

BNB

Vidi naslova oCami... "Šta traže?" Traže diplomu jedne "profesorice". Morala bi vratiti sve pare nazad, koje je zaradila na nelegalan nacin.

/ Najnovije