Inspekcija pronašla tragove svinjetine u junećem bureku kojeg prodaje pekara 'Manja'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Inspektor Kluzo

U cevabdzinici Zmaj ima tragova mesa medu sojom.

Ask

Jbt išlo se do DNK analize , a kod naših ni račun ne dobijes, u zmaju naso staklo od sijalice u cevapima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Role

Eto, ako sada to Bošnjacima nije dovoljno i nakon podrške vlasnika ratnim zločincima onda ne znam stvarno šta treba još.

Oko

Pa šta si očekivao od zlog i podlog čovjeka

Jao...

... pa jao meni. Okruzen sam ljudima koji su redovno jeli pizzu sa svinjskom sunkom (sve i jedna pizzeria u gradu je bila puna), a sad se kunu da nisu nikad ni probali. Jao pa jao nama....kakvo preseravanje!

Sad vjerujem Šmitu!

Uveo je svinjetinu i jabuke u Avliju. Svaka mu dala gomila bidala

Žgnjavo Njavro

Lijepe riječi su ukras!

King

... pa jao meni. Okruzen sam ljudima koji su redovno jeli pizzu sa svinjskom sunkom (sve i jedna pizzeria u gradu je bila puna), a sad se kunu da nisu nikad ni probali. Jao pa jao nama....kakvo preseravanje! ka Jao... Nisu pizzu jesu topli sendvic sir sunka zato...

Nastaviti

Lijepe riječi su ukras!

Pitanje

Uveo je svinjetinu i jabuke u Avliju. Svaka mu dala gomila bidala ka Sad vjerujem Šmitu! Mozete li pojasniti ovo "u Avliju" - zelite li reci da se hrana sa svinjetinom prodaje u restoranu Avlija, ili?

guest64336688

Nije to samo Manja, nema čega nema u hrani koju kupujemo i jedemo...

jedite ko manje

***

visocica 1662

***

Gost

I po ovome je jasno da ćete u EU kada i Turska. Nikada. Zaostali Bošnjo.

sdf

***

/ Najnovije