Inspekcija naredila: UNSA ima 10 dana da poništi i odluku o izboru rektora i konkurs

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sejo

Nip ogolise a nije ni godinunna vlasti tako vam i treba narko trafikanti

Veslo sisamo

Nemojte nam govoriti da štitite univerzitet, vi ga želite privatizirati, vi ga uništavate. Nije ti ovo sandžak, sram te bilo. Ni ti ni Zaimović nemate uslove za izbor, a posebno Zaimović najlošiji student. Odakle on uopšte da je doktorirao, pa čovjek je poltron

Iva

Skrijelj je kriminalac i treba ga vratiti kuću u Crnu Goru

🏗🏗🏗

Jeli ovo danas na radio sarajevu štrajkuju. Od juce samo prenijeli obavjestenje iz VIK-a a toliko ima novih vijesti što se ticu grada.

Haha

Batica ima žuljeve od alahanja na čelu. Po meni sasvim dovoljna kvalifikacija za bilo koju poziciju

Medi

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM.

Ljiljan

***

Bilo bi dobro vidjeti te opet

Externi aspekt ličnosti zanemarujući razinu edukacije ipak govori dosta o karakteru persone obojica su Persona non grata🙏

Realno….

Velika sramota… i utjecaj loših ljudi…. Veliko ime i Gospodin Zaimović Tarik !!!!

Naibustudent

Otkako nam politika "popravlja" univerzitet, pogotovo zadnjih 15-ak godina, situacija sve gora i gora, zakoni se mijenjaju a da prethodni nisu ni provedeni, djeca bježe na strane univerzitete (ona vrijedna) ili u Travnike i druge rupetine (ona što im roditelji kupuju diplome za poslove na budžetu). Ostali-nach Deutschland Arschloch waschen. Ma nismo bolje ni zaslužili. A UNSA su sj... sve sami neimari, Konaković, Zahirović, Kukuruz, Kazazović (Elvir, da neko ne pomisli na reisa), a sad ga dok je na zemlji iz Hrvatske šuta Marjanović preko one Viber ministrice sa "ogromnim" naučnim opusom, koju boli neka stvar i za studente i za UNSA i pouhljebljavanih inspektorica (raspitate se malo čiji je ko gdje zaposlen i zašto). Naravno, i aktualna postava rektorata je svemu dala svoj doprinos. Rješenje: ukinuti UNSA, pa nek se snalaze i roditelji i studenti i zaposlenici UNSA. Kad ne ide, ne ide, treba biti hrabar i priznati.

/ Najnovije