Inspekcija na Medicinskom fakultetu, provjerava se diploma Sebije Izetbegović

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Crkni kujo

Pravda

Da Bog da da ista bude od ovog. Sve zivo njima podređeno a da ovo ne uspiju smuljati, ma hajde. Meni je dovoljno sve ono sto je izaslo u javnost, te studirala sam u Zagrebu te nisam, Jasno je da sve krivotvoreno.

baks

sredio je i to Asim da bude sve regularno imao je dovoljno vremena

nasvasta

Diplome iz štamparija toliko su srozale moral kod ćestitih Bošnjaka da im se gadi pomisao na vlast.

dan ,,D''

U Srbiji dijele pomoć nezaposlenima po 60 eura. Šta me briga za nečijom diplomom.

Sveubija Izmetovic

ne treba Alijinim mudjahedinima diploma za ubijanje. Naarood znooaa

NiP

Trebaju provjeriti i kako je u najkracem roku konakovic uspio poloziti 10 ispita to dosad nije zabiljezeno da neko za 13 dana polozi 10 ispita ......super student

Koja diploma

Ona to nema

Lulu

Crkni kujo ka moke Zaboga. To je vrijedjanje, ne smije se tako govoriti ni za koga. Zamisli da ti neko tako kaze za onu koja te je rodila. Ja ne mogu. Nije mi kriva. Sto bi iko ' crknuo'? Dosta je bilo 4 godine. Onome koji ri je usadio mrznju, Bog ce vratiti, ali na bliznjem.

Maktub

U Srbiji dijele pomoć nezaposlenima po 60 eura. Šta me briga za nečijom diplomom. ka dan ,,D'' Jok. U Srbiji su u maju svi punoljetni gradjani dobili po 60€, cak i oni u zatvorima, a penzioneri 120 €. Sad opet dijele po 60 €, nexaposlenima. Lani svi punoljetni dobili po 100 €. Kod nas, gledaju da nas sta zakinu.

Harun Handžarević

U svijetu postoji nekoliko platformi na kojima se mogu provjeriti naučni dometi određenog akademskog radnika a sigurno jedna od najrelevantnijih za medicinske grane jeste Nacionalni centar za biotehnološke informacije iz Sjedinjenih Američkih Država. Nacionalni centar za biotehnološke informacije, koji sadrži bazu više od 32 miliona citata, dio je Nacionalne biblioteke medicine SAD-a. Tu su pohranjeni svi stručni medicisnki radovi iz cijelog svijeta, koji su pregledani, recenzirani i odobreni za publikovanje u jednom od etabliranih medicinskig časopisa i služe kako naučnicima tako i novinarima za provjere i utvrđivanje činjenica o određenom naučnom radniku. Uđite na njihovu stranicu i u pretragu upišite ime Sebija Izetbegovic :) Možete pokusati i sa imenima npr. braće Gavrankapetanović, Kemala Dizdarevića i Bakira Nakaša. link: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/ Nadam se da nas nećete početi ubjeđivati kako su i oni u Americi pod Sebijinom kontrolom :)

Ja doso

Izgubila se diploma kao abdest, a svi iz SDA su u pet deka! A zna li se kad ce Osmica u penziju ili zatvor?

Za ja doso

Mozda zelis da naslijedis osmicu al haman ces se nacekati

/ Najnovije