Ovo je inovator Enes Hodžić, vlasnik "misteriozne" kućice u Titovoj ulici

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Cerka mu zivi u americi adjwca ciji su ocevi dali zivot za ovaj grad da bibisti mandic sjeo u fotelju ne mogu dobiti sto na pijaci a ne objekat u vwlikom parku bando cetnicka necete dugo

Guest

Da je ruglo,jeste,nikako se ne uklapa u sredinu.Svoje rukotvorine slobodno pravite i prodajte ih na nekom drugom,prikladnijem mjestu.

Role

Oči moje lijepe, ma mrš tamo i ne odlazi kretenu jedan.

Role

Cerka mu zivi u americi adjwca ciji su ocevi dali zivot za ovaj grad da bibisti mandic sjeo u fotelju ne mogu dobiti sto na pijaci a ne objekat u vwlikom parku bando cetnicka necete dugo ka Koel Ne rise Koel, Sirano pun takvih o kojima pišeš, dosta i tezgi treba ih sve ukinutio.

Gost

Nije problem u suvenirnici ni u ovom čovjeku, problem je što nekutivisani papci vode cijeli grad i državu. Uništiše sve što je generacijama stvarano. Napraviše kasabe od gradova. kakav civilizacijski sunovrat.

Bog

Kakav bezobrazluk, ovo je za zatvora

Bog

I ko god je dao saglasnost i dozvolu za ovakav objekat je takođe za zatvor.

MrziteljPDA

Nije problem što je bio na listi Naše stranke pa ovo dobio da postavi nego što je ruglo brate da se ne može opisati! I još levat kaže da hoće tu priglavke da prodaje! Priglavke,majke ti!

vlado

BOLJE DA SU TU POSTAVILI WC NEGO OVO RUGLO.KO TO DOZVOLJAVA I UZIMA PARE.

Inovator ???

Cuj inovator !!! Ovo je barbarstvo !!! Boze, samo nam ti mozes pomoci. U haremu, u parku, u Titovoj...Mozete li molim vas obavijestiti javnost ciji potpis stoji ispod dozvole za ovo ruglo

lenovo

Stoko primitivna, korumpirana, bahata, nije ti ovo Romanija da valjas priglavke.

@nevezano za članak , ali......

fuxxa, jesi li to ti?

5

Inovatore jbm li ti majku seljacku bahatu drsku

jadnici

Većina komentara je napisana udarajući nogom u tastaturu. Iza nogu očigledno ne stoji ni mrva pameti. Agresivna nepotrošena energija se istresa u komentarima diljem internea, jadna majko. Ljudi zapitajte se o sebi, puno je goreg u vama nego u djelu ovog čovjeka, a da ne govorimo o njegovim namjerama, u kojima ne vidim zrno negativnosti.

Jole

Ma cim to hoce da prodaje priglavke sa motivima Visegrada sve treba da je jasno!!

Sasa

Pa izvozi u SAD sto tu otvaras fuj gamadi jedna ne treba kios na najboljoj lokaciji u gradu za to

/ Najnovije