Haris Zahiragić predložio novu inicijativu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Evo gaaa,vepar se izvukao iz brloga Rokće.

Koel

Tako je inace ovi mtelovci ce nam otjwrati i ove doktore koji su tek zavraili samo ostro da im se da posao

Kakav debil! Dali on to uopšte vidi?!

.

nasvasta

Mamlaze brini se za mlade doktore,inženjere,pravnike,ekonome,itd sa diplomama državnih fakulteta da ostanu u državi ,jer ove diplome iz štamparija neće niko u EU,a tvoja stranka ih preferira i tako intelektualno uništava bošnjake .

Gost

S diplomama je isto bez obzira kojem narodu tko pripada. I nije nikakva garancija državni fakultet. Najnovija priča sa medicinskog fakulteta u Tuzli to potvrđuje.

Kriška

Te doktore svakako treba zaposliti ali ne samo u Sarajevu jer su početkom pandemije najviše kukali kako nemaju kadrova Konjic, Goražde i neka druga manja mjesta. Zašto se sada ne jave iz tih opština da zaposle ove ljekare ?

Safe

Je li iko, ovog shvata ozbiljno?!

u krmetnjaku

se igraju Mahir Dević i Haris Zahiragić . sve tužno posmatra zvonko marić

@

Haris Zahiragić predložio novu inicijativu...ako nista drugo postao si magnet za skupljanje losih komentara a i losih komplimenata. Zasluzeno Naravno.!!

Oink oink

ONO predlozilo inicijativu

Pa

to nam je buducnost sa SDA. Mozete zamisliti da mozemo da jos dublje tonemo

Pa

to nam je buducnost sa SDA. Mozete zamisliti da mozemo da jos dublje tonemo

/ Najnovije