Incident ispred Vlade KS: Jedan od demonstranata fizički nasrnuo na premijera Edina Fortu

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Ne znam ko me više iritira Fadil, Forto ili ove stranacke pod***ne muhe ,svih stranaka.

u režiji sda krmaka

sivro-sirovina i vepar, vodim vam ljubav sa majkicama

Role

Ne znam ko me više iritira Fadil, Forto ili ove stranacke pod***ne muhe ,svih stranaka. ka Hercegovac u Bosni Stoji ali ako ništa čovjek je izašao pred demonstrane što od SDA bagre nikada niko ne čini. Slažem se za pod***ne stranačke muhe, sve su iste, uglavnom paraziti koji parazitiraju na sistemu i narodu.

Forto

Nedaj im ništa

Pehlivan

Valjda se okupili SDA uhl****, na čelu sa sirovinom Sivrom? Malo im pristojne budžetske plate, ako ih poredimo sa platama u realnom sektoru!

Pehlivan

U h lj e b, uvrijedljiva riječ za Radio Sarajevo?! Hahaha

@

***

Truba

Sve je ovo zakuhao onaj što je predložio tih neregularnih, protuzakonitih 1080 KM. na koje se ne plačaju porezi ni doprinosi.

Koel

***

78yyy656uyy

***

Komunalac

Sta ce ovaj dezerter gavrilo nek je dao ti 25 000 mamu **** svoju dezerteraku ili raditi za narod ili ce osjetiti bijes naroda nikad gora vlada u zdnje 4 godine nine bila fujjj niti smece odvoze niti travu kose a ne da upravljaju kntonom u javne firme instalirali ave svoje uhljupe hem neakolovanono hem nesposobno ka Koel nece da rade svoj posao,izbjegavaju,po nagovoru sda stranke,namjerno izvrcu kante i kontejnere i ostavljaju neocisceno.treba im dat otkaz i nek idu sda stranci.

Djrjr

Otimate pare od ostalih kantona i opet nema .

Uhljup

Treba dati ostavku

Guest

Tog SDA idiota dobro namlatiti, zatvoriti i žestoko kazniti.

Guest

@koel Pa nisu ovi bili na vlasti zadnje 4 godine, nego sda-df banda

Jole

Kazu ljudi da je ovaj iz sda garniture iz neke drzavne firme u reziji sda!!

/ Najnovije