Imovina BiH u Hrvatskoj: Odmaralište na biseru Jadrana vraćeno Zenici

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Logično

Što bi se prodalo? Trebaju nam više investicije na dugoročnom pogledu

xxx

sada ce to *****ska hajducija prodati, i klepiti pare, a sve je to nekada narod pravio

Reuf

Ne moze Grad Zenica prodavati svoju imovinu, jer Grad Zenica je u drzavi BiH i to je imovima Grada ti Drzave. Isto tako imovina zemljista Grada je imovina drzave. Grad je u vlasnistvu drzave. To nezakonito raskucivanje odmah treba blokirati. Dosta je vise bilo pljacke!

HAHA, cuj premasuju 10 milijardi KM??

Pa sta to, posjedujete pola obale?? Ma nista vam ne treba vratit, ni metra.... nije to kupovala nikakva BiH, nego se to pretakalo iz jedne suplje kante u drugu, a sve po nalogu i pod paskom CK SKJ. Nista to nije bosansko, nego je to bilo jugoslavensko. I sad je tamo gdje je. Vi cuvajte ono sto je kod vas ostalo i tako svako nek cuva ono sto je kod njega. Budale ovi iz ZG sto su vam ikako ista obecali. Je li vam Ljubljanska vratila pare, a? NIJE. Ni vama, ni nama. I sta??? Preimenovalo u Novu ljubljansku i adios amigos pare, pus-ite se i vi i mi. E TO TAKO I TREBA, bravo za Zlovence, nek se bore za svoju drzavicu.

***

***

/ Najnovije