Imenovana Vlada FBiH: Ovo su novi ministri na čelu s premijerom Nerminom Nikišićem

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ehehe

Sad jos da potvrdi Dom naroda.

neko

Došao je i taj dan otišli su SDFA-a, nikada više se ne vratili

Aferim

Masallah,bit ce bolje,ako bog da. Cestitam.

Regionalni lider

Hrvatska je ovde regionalni lider i svi njihovi uslovi se moraju ispuniti, odmah ili kasnije u poglavljima, nije bitno, morat će kad tad i.

Bosna

Hrvati koji kažu da su ostali nepokoreni od Osmanlija LAŽU, zato jer je Bosna cela hrvatska zemlja i svi muslimani u njoj su ******eni Hrvati. Pavelić je to lepo rekao: "Hrvatsko cvijeće".... Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativnet KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija... Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci ******eno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli da ga priznaju, hteli su biti samostalni! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani gaze. Zato je pregažena i Bosna i sve pravoslavno na jugu Evrope, a prva katolička Hrvatska nije, branila je i katolička braća Talijani i Austrougari. Znate li da je na Blajburgu zajedno sa *****ama ubijeno oko 6.000 muslimana iz Bosne, a Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi? Uvenulo je to cvijeće i preko 8.000 u Srebrenici sa Babom, dok su pokušali da rade muslimansku državu. Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru, Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma?

Čestitke

Bravo Nerko. Imaš podršku i glasove nas 1256 iz BIH.

Lova

Naravno kesu ili ti ga lovu drzi hdz.

AsAsova

....Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru, Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma? ka Bosna Sta tebe boli ku*ac sta smo mi kupili il prodali ?? Moramo tebe pitat sta da radimo u zivotu ?? Ne muci nas nikakva istina nego fasisti, cet*ici i usrase. Muce nas klanja i ubijanja, slobodni i slavljeni zlocinci po nasem komsiluku.. Muce nas rijeke krvi sto su nam prosuli zato sto zelimo bit svoji na svom.. Muce nas takvi degenerici poput tebe koji bi uporno da nas ubijede kako mi nismo mi.. Glumis nakog istoricara a veze nemas sta pricas, ti ustvari i ne pricas, iz tebe prica sanu, balkanski kasapin il hinjavi mrtvi franjo.. Probaj ukucat ovo na Google: U Francuskoj, 750-450 prije krista objavljena je karta Evrope iz vremena prije pojave Isusa Krista. Na njoj ima Bosne, ali nema ni Hrvatske ni Srbije... Da ne spominjemo najstarije pisane dokumenti, Bosanski rijecnik 200 godina prije Vuka K. i jos hiljade i hiljade dokaza..

/ Najnovije